PGR Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Adam i jego druga (0,5L) połówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Dobra kasa poszla Pietra + Złota Ten alkomat to jakaś lipa - tylko do 4 promili - łeeeeee Jedzie ktoś z Wawy? Pzdr Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 A ciekawe co będzie po spotkaniu jak przywieziemy z brodą "Absynta".Pewnie wszyscy będą zieloni :buttrock:hmmm nie strasz nie strasz :) pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 a jak widzicie to zeby slascy przyjechali??.. :buttrock: bo jak wiadomo jest to zlot jeden z nielicznych i tka jak widz ekilka osobek ze slaskich sie tu pakuje. Domyslam sie jednak z eproblem z domkami bedzie a raczej z miejscami. Chyba ze my poprostu hardcorowcy pod namioty sie wpakujemy :) albo cus (ci co planuja nocowac oczywiscie)Wiec czekam na wasza opinia, krótka zwiezła i na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Ten alkomat to jakaś lipa - tylko do 4 promili - łeeeeee 4 g/l = ok. 8 promili Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Wydaje mi się że powinniśmy być około 11.30 na parkingu na A4 (tym co zawsze) 11:30 ok, czyli na stacji we wrocku pewnie kolo 11? Z tym pytaniem do brody. On się specjalizuje w zastawie. No jak, przeciez Ty do izolatora polewales? Ale skoro do Brody, no to.. Broda bierzesz zastawe?? :D Spoko ja juz mam miejscówę w samochodzie - pier... nie jade na moto rano zgasze se browara zamiast wsiadac na kuń :D Mam rozumiec ze zostawiasz swoje moto dla jednego piwa :buttrock: a moze sie starzejesz? :D a jak widzicie to zeby slascy przyjechali??.. :D To by chyba musieli sie organizatorzy wypowiedziec, ale jak dla mnie im wiecej tym lepiej :) domki moze mozna jeszcze domowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Małe zmiany na liście: 1,2. AdamWo x23. Ario x14. Astarte x15. Bartic x16,7. Broda x28. Bronx x19,10 Browar x211,12. CiasnyBaniak x213,14. Draco Fisher x215. Dżola x116,17. Hornetlok x218. Jerry x119. Kaśka x120,21. Kuba_gsxr x222,23. Krasnal x224. Łysy x125. Madzik x126. MarianKa x127. Mario1810 x128. Miklas x129-33. PGR x5 (PGR, Ganczar, Moorzyn, Piękny, Domin)34,35. Pietra x236. Rafał x137,38. Tubapl x239,40. Witas x241. Wrocławianka x142. Zbyhu x143. Zimer x144,45. Mishel x246. PaleSatan x147. t2 x148. Greg x149.dawid482 x150.kakanogaja x1 Jeżeli chodzi o mnie, to nie mam nic przeciwko by ekpia ze śląskiego imprezowała z nami :buttrock: Motomanka, ilu by Was miało być? Może warto by było jeszcze jeden domek zaklepać? Pozdr, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 ach wlasnie sie dowiedzialem ze jeszcze 2 moich kumpli na moto chce jechac, ale nie sa z forum? ale to chyba tez nie problem :)wiec prosze zmien na liscie na witas x4 :buttrock:w poniedzialek wysle kase:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Witas - dla jednego piwa?? :) Jak będziemy sie mogli dogadac zaraz po przybyciu to będzie sukces :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 kaka biorę znowu szminkę tak że uważaj na serca na owiewce :buttrock: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 I znowu pedalstwo... a już się łudziłem, że będzie można nakręcić reportaż dla TV s*am... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 pigi w pedalstwie nikt nie dorówna tobiea co nie pamietasz jak mi w goorce w rozporku grzebałeś???są na to foty :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Broda zostaw już tego photoshopa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Tak se czytam i czytam i jesli moge to zaklepcie mnie tez.czyli tylko 15zl wplacic na konto? SPoko DO PIEKLA Bronx jezeli moge to pojademy razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Te, Gremlas,a gdzie podziekowania za skierowanie do właściwego tematu?Oj, bedzie się działo! :icon_mrgreen: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi