Skocz do zawartości

Yamaha Midnight Star (Roadliner, Stratoliner)

johny
 Udostępnij

Midnight Star  

250 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceniam jako:

• ładna
      201
    • brzydka
      34
    • nie mam zdania
      16

Rekomendowane odpowiedzi

XV1900,rzecz w tym,ze musialem zmienic nastawienia w moim aparacie na gorsze poniewaz ta strona nie przyjmuje nic wiekszego niz 1MG!!Mam fajne zdjecia ale w duzo wiekszej rozdzielczosci a poza tym nakrecilem trochu filmow na GoPro ,ale ta sama sytuacja,za duzo MG.

Dariow,ale ty chyba mowisz o orginalnym siedzeniu Yamahy,bo tam tak to wyglada,a nie o Mustangu,ktory jest akcesoryjny.Jesli to Mustang,to cena jest ok a i przesylka rowniez.

Jerzyk na oficjalnej stronie Yamahy piszą że jest to Mustang chyba że mi translator źle przetłumaczył http://www.starmotorcycles.com/star/accessories/acscitemdetail/5/473/1919/14616/all/1/9841/0/detail.aspx

do Stratolinera można zamówic a do mojego nie ma więc wychodzi ze do Waszych motorów macie większe możliwości

Dariow,to oczywiscie jest Mustang,ale przedtem podales stronke www.boatsnet i tam ja tylko znalazlem orginalne siedzenia/moze zl szukalem/.Niewazne.Wazne jest,ze tak czy siak zaplacic za Mustanga trzeba ale warto.Ostatnio zrobilem kolko ok 900mil w poltora dnia,jadac do Virgini i z powrotem i po powrocie za pol godziny moglem wsiadac i znow jechac dalej.A wliczone w to jest ze 150mil z max.40mil/h.Jak ktos chce trzymac motur dluzej,to warto inwestowac i tyle.Pozdrawiam-Jerzyk

post-63855-0-23701100-1358254798.jpg- tak wyglada z drugiej strony

We wszystkich moto pierwsze co robię to wymiana przewodów na przewody w stalowym oplocie. Skok jakościowy odczuwalny natychmiast w pełnym zakresie (szybkość przekazania impulsu, dozowalność jak i zmiejszenie stopnia siły na klamce niezbędnej do uruchomienia tłoczków w stopniu w danym momencie wymaganym).

Mozesz powiedzieć czy sam kupowaleś i zarabialeś końcowki.

Jakiej marki masz przewody i gdzie kupowaleś.

Panie Jerzy :biggrin: jak wyglada sprawa jak naprzyklad taki gośc jak ty chciałby przywiesć taki komplet siedzen Mustanga do Polski. Czy jest jakies cło albo inne opłaty. Pytam bo niejestem w temaćie. Czy to strata czy mozna wyjsc lepiej jak przesylką.POzdrawiam.

DARIOW dzieki za informacjeeeeeee. :mad:

Janusz,a skad ja moge wiedziec czy oni cla siedzenia Mustanga na granicy w Polsce czy nie i ile.Pewnie zalezy od szczescia.Ostatnio nawet nie popatrzyl dokladnie na nas,celnik czy wopista znaczy, tylko kazal isc.Jak paczka pojdzie ze stanow,to to samo.Albo przejdzie albo ocla.Jak w deklaracji na paczke podasz wartosc 30 dolcow,to se glowy tym nie beda zawracac.Tylko jak taka paczka zginie,to ci zwroca 30$ a tam wszystkiego bylo na powiedzmy 700$.Co do mnie,jak bede jechal,to teraz mozna wziac tylko jedna torbe i to o odpowiednich wymiarach i wadze.Jak przekroczysz to ci wala nadbagaz i to moze byc i 100$/wzglednie nadwymiar/Takie dziadowstwo sie porobilo,ze strach,ciagna kase,gdzie sie tylko da.Szkoda,ze z miesiac wczesniej nie rzuciles tego tematu,znajoma brala kontener z autem i gratami do kraju,to by sie i Mustang zmiescil.A szlo to do Kielc,wiec blisko.Porozgladam sie,tyle moge Ci na razie powiedziec.

Z przesyłkami i przewozem trzeba uważać jak diabli,

Spoza euro strefy przesyłki podlegają opodatkowaniu Vatem i Cłem.

Kiedy paczka ma największe szanse na opodatkowanie i oclenie:

1. Zamawiający to firma (czyli adres dostawy jest na firmę)

2. Wysyłający to firma

3. Zadeklarowana wartość paczki jest ponad 150 euro wraz z przesyłką!!! czyli z przesyłką to ok. 200 dolarów

4. Ilości wysyłane wskazują na cel handlowy (w praktyce więcej niż 1 sztuka tego samego towaru - nawet jak kolor jest inny)

Kiedy nie clą:

1) Jak wysyłane są rzeczy od rodziny najlepiej na to samo nazwisko

2) jak zadeklarowana jest wartość znacznie mniejsza niż 200 dolarów z kosztami przesyłki

3) jak na paczce pisze że w środku są prezenty (i one tam są)

4) jak w środku znajdują się towary używane!!!

(przypominam że używane towary raczej nie posiadają opakowań, instrukcji i gwarancji oraz przyczepionych paragonów. Jak nie wierzycie sprawdźcie w szafach i na strychu.

To dotyczy też przywozu w walizce (może koszty transportu są wtedy inne :-) )

Edytowane przez Soft

.Tylko jak taka paczka zginie,to ci zwroca 30$ a tam wszystkiego bylo na powiedzmy 700$.

No cos za cos ...

Albo jestes uczciwy i placisz albo kombinujesz i w przypadku wpadki/zagubienia tracisz ....

Nie ma inaczej.

Co prawda mi ze stanow jeszcze nic nie zginelo a najwieszym towarem jaki zamawialem byly wydechy puste cobry.

Za cale 100 $ :icon_mrgreen:

Edytowane przez majkelpl

ISRA: 27062
SREU: 614

Mam takie pytanie.Przy naszych moturach mozna zmieniac biegi przodem buta i pieta.Czy Panowie uzywaja tej tylnej wajchy,bo ja po kilku przypadkowych nadepnieciach zdjalem toto i lezy teraz w szufladzieJedni chwala innie wprost przeciwnie.Sam nie wiem.Pozdrawiam-Jerzyk

post-63855-0-98674000-1358448924.jpg-widac,ze sie jezdzi a nie siedzi w garazu ze szmatka i tylko pucuje.Znam takich,co jezdza tylko jak swieci sloneczko a nawet na zloty woza motory na przyczepkach,taka ich mac,motocyklisty.