rozek Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Wymieniaj zebatki jak polamia sie zeby a lancuch jak sie urwie, mnie nic do tego :biggrin: Obys pozniej nie plakal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uwe92 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 a mozesz wytlumaczyc czemu trzeba kupowac zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Bo stary łańcuch psuje nowe zębatki i odwrotnie zresztą poszukaj sobie na forum :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uwe92 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Moja dysza glowna gaznika to 16. Da sie wymienic sama dysze? Jak tak to gdzie ja mozna kupic i ile by to kosztowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Nie da sie :D (to to główne kółko co na wylot gaźnika przechodzi { jak go wymniesz } ) chyba ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uwe92 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 ktos potwierdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Da się wymienić dysze, dostaniesz ją bez problemu tutaj http://www.sklep.mieloch.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 hehe nie 16 tylko zapewnie 60cos... 16 to srednica wylotu z gaznika do cylka;] dysza głowna jest pod przepustnicą ,sprawdz i napisz.(przy okazji mozesz sobie gaznik przeczyscic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 dysza 65 mam w gaxniku 14mm. w 16mm zalecałbym włożyć coś koło 80-pare. polepszy troche prace silnika w jeździe. co ja moge powiedizec o tym silniku.....jak sie dobrzez robi to już jeździ. wymieniłem ponad połowę tego silnika na nowe częsci ale wszytsko zrobiłem seryjnie i mimo że predkosc i moc na standardzie nie zachwyca to ciesze sie że jeździ. bo robienie niedokońca przemyślanego tuningu za 3tys nawet to jazda tylko pare tys ( mysle o około5tys) i znowu remont a 3 psu w d.u.p.e . Pozatym zdarzają się w tym silniku zazwyczaj posdtawowe usterki i jak się normalnie jeździ to starczy na długo. Jesli nawet miałbym kaske to i tak kupiłbym niewiele wiekszy gaźnik 17.5 do cylka 50cc i z Wydechem arrow miałbym predkość około 90km/h z fajnym przyspieszeniem. i czego trzeba wiecej? myśle ze jak na motorower to i tak jest dobrze. pozdr i życze miłego użytkowania tego silniczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 dysza 65 mam w gaxniku 14mm. w 16mm zalecałbym włożyć coś koło 80-pare. polepszy troche prace silnika w jeździe. co ja moge powiedizec o tym silniku.....jak sie dobrzez robi to już jeździ. wymieniłem ponad połowę tego silnika na nowe częsci ale wszytsko zrobiłem seryjnie i mimo że predkosc i moc na standardzie nie zachwyca to ciesze sie że jeździ. bo robienie niedokońca przemyślanego tuningu za 3tys nawet to jazda tylko pare tys ( mysle o około5tys) i znowu remont a 3 psu w d.u.p.e . Pozatym zdarzają się w tym silniku zazwyczaj posdtawowe usterki i jak się normalnie jeździ to starczy na długo. Jesli nawet miałbym kaske to i tak kupiłbym niewiele wiekszy gaźnik 17.5 do cylka 50cc i z Wydechem arrow miałbym predkość około 90km/h z fajnym przyspieszeniem. i czego trzeba wiecej? myśle ze jak na motorower to i tak jest dobrze. pozdr i życze miłego użytkowania tego silniczka. Ja w swoim mam gaźnik 18 min ( ten sam silnik co w rieju ) wydech 100% przelot i śmiga podobnie jak rieju rr nowe w standardzie :icon_evil: no wsunie ma lepsze przyspieszanie ale jeśli chodzi o prędkości to gaźnik ma małe znaczenie i raczej niewiele by podniósł moc, lepiej by ci sie na obroty wkręcał tylko :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysiek00 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 motorek bardzo fajny nie psuje się czesto tani w utrzymaniu jak chcesz miec wiecej mocy to zmieniasz zebatki np ja orginalnie powinienem miec 12 na 48 nawet tak pisze na wachaczu a mam pod moc 11 na 66 na 4 zostaje slad jak jade. ładnie tyra i dobrze się nim jeździ po lesie ostatnio caly bak wyjeździlem i musieli mi paliwa dowozić i tylko raz się zagrzal a tak to nic.. a wczesniej jak nawet po prostej jechałem to mi sie pokazywala dioda ze sie przegrzewa aco bylo przyczyną mialem za malo plynu chlodniczego bylo widac zeberka te w chlodnicy dolalem i teraz nie grzeje także jest tani w utrzymianiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi