Tomek_mistrz:D Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Witam!! a więc jestem tutaj nowy to najpierw sie przywitam,czesc:D a wiec jak w temacie,znalazlem yamahe TDR 125 za 2700 do oddania..95rok,nowa buda,11tys przebiegu(wedlug mnie nierealne:D),vmax 140...wszystko cacy ale..niedlugo tlok do wymiany,bo ma slaba kompreche,ale pali dobrze silnik...cos stuka w silniku na niskich obrotach,a znika na wysokich..co to moze byc?i minimalnie krzywe widełki..aha i motor jest od dziewczyny ;) czy warto?zdjecia moge wyslac na maila..pomozcie!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 jak cos puka w silniku to pewenie jeszcze korba siedzi czyli dodatkowy koszt ja to bym sie wstrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 powiedziałbym ze sie oplaca ale speszyły mnie te widełki wiec sam juz nie wiem no a tłok to jest normalna rzecz ktora kiedys trzeba zmienic a stuki to moze byc sprzęgło ( u mnie wali) tym ze jest od dziewczyny sie nie sugeruj ani troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 a moz ktos jest z łomianek i obejrzal moto?bylbym wdzieczny!!czyli nawet jak pusci za 2500 to nie brac?a ile moze kosztowac wymiana tloka+regeneracja walu+nowy korbowod...?doradzcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Heh ja mam TDRke i też z 95 ale jeszcze w starej budzie:p :icon_arrow: Dałem 4500zł stan ideał jak do tej pory :banghead: Hmmmm niechce cię w błąd wprowadzać ale te części to mogą cię koło 1000zł wyjść wiem coś o tym bo za 4 panewki dałem 500zł ;) No cóż poszuklaj jeszcze bo może niewarto miny kupić :icon_twisted: :icon_arrow: z drógiej strony 2500zł to atrakcyjna cena(ale coś kryje w sobie nikt ci za darmi nic nieda :icon_arrow: )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) lol jaki 1000 zl !!!!!! wiec nowy tlok to koszt w granicach 150-250 zl (metor do tdr okolo 150 zl a vertex do tdr okolo 250 zl (ten juz jest jednym z najlepszysz ) korba tylko i wylacznie proxa to tez okolo 200-250 zl do tdra regeneracja walu nie powinna przekroczyc 100-130 zl wiec w 500 zl sie zmiescisz jak jest w nowej budzie nawet do remontu to sie oplaca za 2500 na 100% ale na ten przebieg nie masz co liczyc 11 tys km to jest nie realne jak na 11 letni motocykl pozdrawiam pszapomnialem o komplecie uszczelek koszt okolo 60 zl Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Czarczi a znasz moze jakis sklep internetowy gdzie dostane te części?chodzi mi o tłok meteora,korbe proxa i komplet uszczelek..z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 www.larsson.pl , www.olekmotocykle.pl jak nie bedzie ich na stonie to napisz zeby ci przyslali katalog larssona (koszt okolo 14 zl) i w tym katalogu na 100% to bedzie potem piszesz maila do larssona z numerem katalogowym czsci i za tydzien juz masz pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 a przy okazji..niech właściciele wypowiedzą się na temat tego moto..jaki vmax,elastycznosc,przyspieszenie,wygoda w trasie,awaryjnosc...czy moze lepiej cagive supercity?prosze o wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...9398&hl=TDR+125 Polecam jest dosć dużo o tdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi