rozek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 A może Varadero ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ja tez zachęcam do szosy ale narazie kup sobie enduro, ja tak zrobilem i sie ciesze. Złapiesz duzo doświadczenia które potem może Ci się przydać. A na szlifierke poczekaj do 18 i wtedy sobie kup jakaś 600. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 a zastanawiałeś sie nad SM?? super motorki i na teren i na ulice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ziomek teraz mnie rozbawiłeś, SM jest na teren?Przecież te opony są na drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Nie wiem czemu ale jak wejde tylko na allegro i zobacze jakas RS z 2000r to nie moge sie opanowac przed mysla ze to chce na nowy sezon.Wiem ze juz nie bede mogl poszalec.Ale ostatnio zainteresowala mnie gluga jazda i zwiedanie pobliskich mist i wiosek;)....Dzieki za rady mimo przewazajacych glosow na enduro to chyba jednak bedzie szosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) ja bym wybrała raczej coś na szosę. Chociaż patrząc na polskie drogi to enduro jak znalazł ;P Edit.A jeśli o mnie chodzi to następny już nie skuter, ale po zrobieniu prawka jakieś małe moto.Może Honda CB a może Suzi GS. Zobaczy sie. Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Marta69 Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja jakiś czas będę bujał sie moją Sferą 50 a potem ... Yamaha R6 :) Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Nie ma to jak ,,ekstremalna przesiadka";D...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 ścieżka zdrowia :biggrin: RG80 :flesje: Kawasaki GPZ500 :) YamahaYZF-R6S :biggrin: KTM Super Duke :D Kawasaki ZZR1400 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ja bym brał KTMa bo na nim można i w lesie i na torze z crossa zrobić supermoto lub na odwrot to nie jest dużo pracy tylko technika jazdy jest wtedy inna :) Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 wczoraj miałem okazję przejechać się nową MZ supermoto 125. Podobno najmocniejsze moto w tej klasie. Moto miało założone oponki na szosę, ale w lasku też można pośmigać. przyspieszenie do 100km/h ok 8s. V-max ok 110km/hbardzo przyjemnie się jeździ, nie pali dużo bo to czterosuw. Przyjemny basowy pomruk silnika. Nie ma wstydu jak się przygazuje troszkę :biggrin:ogólnie to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Fr3di tylko podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Setka w 4T leci w 8 sec do 100km/h?<wow> Poszukam w necie jakis filmikow z tym moto...moze wy macie?Prosze o wiecej info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi