predator Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zapraszam na zawody CC w Raciechowicach. Impreza organizowana przez KTM'a >> http://ktm.info/ . Polecam :wink: Robimy wreszcie poważna ustawke :bigrazz:,Myszon jakbyś mógł to posłużysz jako punkt rozpoznawczy :clap:(ze swoją koszulką :biggrin:) Ja mogę zrobić zdjęcia każdemu z uczestników tego forum pozdro - moj nr. 889554217 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 spoko spoko - mysle ze tam sie pojawie bo impreza jest profesionalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmmm Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Jakby ktos był chętny to moge porobic fotki za niewoelką opłatą ;) Jakby co to na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Byłem dzisiaj na torze, warunki idealne - bardzo dobra przyczepność. Można kręcić bdb.czasy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No i po zawodach.Zawodników było ok.70(to chyba przez to,że w Ustrzykach były MP).Ogólnie miła i fajna atmosfera.Wyścigi były w 4 klasach:-65ccm-80ccm-125 2t 250T-open Największa walka była w klasie 125 gdzie Kwaśny z Krawczykiem walczyli o 1 miejsce. Poza tym ta klasa była najbardziej wyrównana. Jednak najważniejszym wydażeniem był dla mnie 2 bieg klasy open, w której startował Patryk Galica Budbaj. Otóż na starcie dał on zawodnikom przejechać pół okrążenia toru! do tego jechał na setce yz, ale i tak wygrał z przewagą 1/4 okrążenia ! Klasa sama dla siebie :biggrin: Wyniki będą niebawem :biggrin:pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmmm Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Byłem dzisiaj na torze, warunki idealne - bardzo dobra przyczepność. Można kręcić bdb.czasy :biggrin: a w pierwszym miał chyba wywrotke na starcie. Tak mi sie wydaje że to on. Ale jako jedyny był zawodnikiem z licencją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Nie - byli jeszcze na licencjach. W 1 biegu złamał klamke sprzęgła ale i tak był 5 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Są jakieś zdjęcia z raciechowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi