Pompka Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Owszem po konkretnym zamoczeniu skóra robi się sztywna. Jak pisze Olsen nasmaruj ją jakimś mazidłem i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ja konserwuję parafiną kosmetyczną, zero zapachów, fajnie wchłania. Do dostania w aptece taniutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Dzięki za informacje :flesje: mam nadzieje, że się jakoś nie zdeforumuje po wysuszeniu :wink::D Jeśli nie powiesisz jej " za kołnierz" na haku, tylko na wieszaku to nie powinna.Ja dla pewności kładłem na płask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi