bartMFK Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) jak dla mnie to możesz i nago jeździć na moto dla ciebie, w życiu brutalu :icon_exclaim: Edytowane 17 Lutego 2007 przez bartMFK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 dla ciebie, w życiu brutalu ;)oj tam..robisz sceny... :icon_razz: że niby taki nieśmiały, co :icon_exclaim: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas100 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 jak jade na moto to nie wyprzedza mnie nikt, powtarzam NIKT!! a to dlatego ze nie jezdze zeby jezdzic i preclowac, a po to zeby miec z tego przyjemnosc, ktorej nie mam jadac 50km/h czy 90 na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 ...z tymi kamizelkami to naprawde pomysł conajmniej "debilny"! Nie wiem co to za kluby składały takie petycje(tak było w tym NEWsie napisane przynajmniej...) ale nienawidze takich którzy na siłe próbuja uszcześliwić swoimi pomysłami innych!Każdy ma swój rozum i tak samo jak mam święte prawo zapylac na moto w t-shirt'cie czy w adidasach kiedy mam na to ochote nikt nie powinien zmuszać mnie do jazdy w oczojebnej kamizelce ala roboty drogowe! Zresztą nie ma co bić piany- nawet jak (o zgrozo!) ten przepis uda im sie przepchnąć to nie będe jeździł w kamizelce i koniec! aha- wielu z was krzyczy o cudownym efekcie działania kamizelki na innych(ala strach przed policją czy coś w ten deseń...) ale ide o zakład że jakby wszyscy zaczeli w tym jeździć to najdalej po miechu czy dwóch wszyscy by do tego przywkli i ignorowali ludzi na moto w kamizelkach tak samo jak tych bez i cały ten paten stracił by dużo na efekcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin-s Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) przekonaliście mnie... gdzie moge kupić kamizelke z napisem " je**ć PRECLI " ?? :) a tak na serio to kamizelki są chujoweee ;):Dwygląda sie jak policjant albo opóźniający kosze śmieciarz...a przy prędkościach powyżej 150 ich zadanie ogranicza sie do minimum moim skromnym zdaniem... Edytowane 17 Lutego 2007 przez marcin-s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 zaczeło się :crossy: znowu antyprecle przyszli na forum i beda pierd** farmazony .... 1 post ? spie**alaj do powitalni :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Jazda po zmroku w kamizelce to bardzo dobry pomysł. Jak tylko zrobie prawko odrazu tak bede robić (chyba ze przejdzie ustawa, że trzeba cały czas jeździć ). Znacznie polepsza widoczność motocyklisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin-s Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 zaczeło się :crossy: znowu antyprecle przyszli na forum i beda pierd** farmazony .... 1 post ? spie**alaj do powitalni :eek: nie będe sie witać bo czytam tylko sporadycznie......wypociny takich debili jak ty :):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 nie będe sie witać bo czytam tylko sporadycznie......wypociny takich debili jak ty :eek::D Jak na razie to tylko Ty się debilnie wypacasz. Dobrze , że sporadycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin-s Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 sporadycznie bo nie chce zostać "kandydatem na motonite" albo "czyścicielem nagaru" rangi wyj**ane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin-s Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 sporadycznie bo nie chce zostać "kandydatem na motonite" albo "czyścicielem nagaru".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin-s Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) sporadycznie bo nie chce zostać "kandydatem na motonite" albo "czyścicielem nagaru".... edit: zajebiste forum...... 3 posty na raz tworzy... Edytowane 17 Lutego 2007 przez marcin-s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 sporadycznie bo nie chce zostać "kandydatem na motonite" albo "czyścicielem nagaru"....edit: zajebiste forum...... 3 posty na raz tworzy...to po co tu zaglądasz skoro tak bardzo Ci to nie pasuje...nie obrażaj ludzi tutaj piszących...wykaż się choć odrobiną rozumu i dobrego taktu bo jak narazie to niziutki poziom prezentujesz samymi wyzwiskami o obelgami :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 rangi wyj**ane.... edit: zajebiste forum...... 3 posty na raz tworzy...Co tak narzekasz? Rangi mają być humorystyczne a nie wszystko i wszędzie na poważnie :buttrock: Rozchmurz się troche :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin-s Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) dobra sory.. wracając do tematu.. posłuże sie wypowiedzią znajomego która wg. mnie dobrze opisuje sytuacje...a mianowicie: kamizelka pasuje tak do motocykla jak adidasy do garnituru...takie mam zdanie... chyba moge? koniec tematu z mojej strony Edytowane 17 Lutego 2007 przez marcin-s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi