Gusto Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Fajna by byla kamizelka z oczojebnym napisem w stylu: Polis, Polica, Poliicja, etc., cos w tym guscie, tak dla wzmocnienia efektu :wink: Pewnie kazdy zrobi jak uwaza, jego sprawa, chociaz akurat nie widze tu lansu jadac w nocy, w czarnym kobinezonie, ciemno jak w dupie. Przed kim sie tu niby lansowac? Troche pomyslnuku zycze i bezpieczniejszej jazdy w kamizelce :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Witam! Na dłuższe trasy zawsze zakładam kamizelkę, nie ważne czy noc czy dzień, czy świeci słońce, czy pada deszcz.W mieście nie zawsze zakładam kamizelkę. Na początku tego sezonu przydarzyła mi się dość ciekawa sytuacja.Jeżdżę sobie po mieście, dochodzi godz. 19-ta. Mam na sobie 4UMową kamizelkę. Podjeżdżam do skrzyżowania, na którym pali się czerwone światło. Przede mną stoi Fiat Uno, w nim siedzą cztery osoby. Kierowca patrzy się we wsteczne lusterko, coś mówi do współtowarzyszy podróży. Wszyscy jak na komendę obracają się do tyłu i patrzą na mnie i wszyscy jak na komendę, zapinają pasy :wink: Pozdr, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Jak ktoś ceni szpan nad własne bezpieczeństwo niech sobie da spokój z kamizelką.Dla mnie to drugie jest ważniejsze i dlatego zawsze zakładam oczojebkę na trasę <200km . Nie ma co kozakować, kozacy umierają pierwsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Kamizelka to wspanialy pomysl przynajmniej jest sie bardzo widocznym i kierowczy z puszek z daleka moga cie zobaczyc :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja śmigam w kamizelce jak najbardziej! I to nie tylko po zmierzchu, ale i w ciągu dnia.I nie uważam by to był jakiś obciach! A kto tak uważa, to już jego sprawa! Dbam o swoje bezpieczeństwo! Bardzo dużo również daje taka kamizelka jadąc w kordonie motocykli. Przez to, że jesteśmy bardziej widoczni jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że jakiś pędzący motocyklista będzie miał więcej czasu na reakcję widząc taką odblaskową kamizelkę.Dzięki kamizelkom kierowcy samochodów zwalniają, myśląc, że stoi jakiś patrol policji. A my wtedy mamy też z tego dodatkowo ubaw , widząc gwałtownie zwalniające autaI tu coś do poczytania na temat kamizelek odblaskowych: http://motoryzacja.interia.pl/motocykle/ne..._dawc%B1,747659 Autorem tekstu jest nasz forumowy kolega Wiewiór, jeden z pomysłodawców forumowych kamizelek Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez adu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrOOfka Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ja też nie uważam że jazda w kamizelce to obciach. Może niektórzy ci mniej obciachowi lubią słuchać leżąc na asfalcie po wyrżnieciu w puszkę " przepraszam nie widziałem ..." A swoją drogą gdzie można dostać taką forumową oczojebkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zapamiętajcie... BEZPIECZEńSTWO JEST WAżNIEJSZE NIż MODA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Przy okazji : http://img171.imageshack.us/img171/2545/cimg5240sl1.jpg Fajna by byla kamizelka z oczojebnym napisem w stylu: Polis, Polica, Poliicja, etc., cos w tym guscie, tak dla wzmocnienia efektu http://www.nadruk.hexo.pl/ Ja zamawiałem pod tym adresem kamizelke... więc sądze, że bez żadnego problemu można wstawić taki napis... dodatkowo wziełem sobie dawa paski odblaskowe na ramiona... [ tak jak na zdjęciu. ] Nawet na stronie jest moja kamizelka po prawej ;) Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Makak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja zamawiałem pod tym adresem kamizelke... więc sądze, że bez żadnego problemu można wstawić taki napis... dodatkowo wziełem sobie dawa paski odblaskowe na ramiona... [ tak jak na zdjęciu. ] Dzieki za linka, z pewnosia skorzystam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja zamawiałem pod tym adresem kamizelke... więc sądze, że bez żadnego problemu można wstawić taki napis... dodatkowo wziełem sobie dawa paski odblaskowe na ramiona... [ tak jak na zdjęciu. ] Nawet na stronie jest moja kamizelka po prawej ;) a jak ona jest zapinana, bo nie widzę nigdzie zdjęcia przodu? można zapiąć ciasno, czy nie ma regulacji? bo jak za luźna to chyba musi łopotać przy jeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Dziękować za link do kamizelki!!!!!!!Kupię napewno. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 a jak ona jest zapinana, bo nie widzę nigdzie zdjęcia przodu? można zapiąć ciasno, czy nie ma regulacji? bo jak za luźna to chyba musi łopotać przy jeździe? Przy zamawianiu trzeba wybrac opcje: "dodatkowe zapiecie" czy cos w tym rodzaju. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Na 4um akcję kamizelkową przeprowadzała Dori, także myślę, że można się do niej zgłosić i zapytać. Kamizelki naprawdę bardzo ładne i dobre jakościowo. Takie same jak policyjne Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez adu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Na 4um akcję kamizelkową przeprowadzała Dori, także myślę, że można się do niej zgłosić i zapytać. Kamizelki naprawdę bardzo ładne i dobre jakościowo. Takie same jak policyjne sluchajcie Adu, ona ma racje ;) Sam zakupilem taka kamizelke i jestem bardzo zadowolony. Przeszla 2 prania i wyglada jak nowa. Jakosc jest naprawde dobra a nie to co panowie z obslugi maja na BP. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dor!nka Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Może nie do końca słuchajcie... Zajmowałam się - czas przeszły - a jak na tym wyszłam (zainteresowani i reszta wiedzą o co chodzi) - także bardzo proszę nie łączyć mnie więcej z osobą, z ktorą tę akcję przeprowadzałam - proszę też o niezwracanie się do mnie z jakimikolwiek pytaniami odnośnie kamizelek, ponieważ nie jestem już w temacie i nie mam takiego zamiaru. PozdrawiamDorina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi