Luki Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 No i jest, od niedawna stalem sie posiadaczem 251-ki i jest to moje pierwsze moto i jestem bardzo zadowolony aczkolwiek mam dwa male problemy1) Na zimno pali bez problemu jednak po rozgrzaniu juz slabiej badz wcale , musze wtedy troche poczekac i znowu zaskoczy2) chyba juz stary akumulator bo gdy pracuje na jalowym i wlaczam krotkie to gasnie natomiast gdy podkrece obroty tak do 3000 i wlaczam to jest ok. No i podczas jazdy musze sie pilnowac bo te dwa problemy nawarstwiaja sie bo gdy obroty zejda po nizej okolo 2500 to moto gasnie i musze sie troche nameczyc zeby je zapalic. Czekam na porady.Z gory dzieki. Luki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 1 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2003 tak mi sie wydaje że masz przegarzany cylider- mój kumpel miał cos takiego w Cezetce- jak to naprawić? podobno tylko poprzez wymiane cylindraa co do elektryki to zobacz szczotki przy alternatorze, może masz za mocno wydarte??? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 3 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 A moze to jednak cos innego ? Luki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiwigips Opublikowano 4 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2003 no miejmy nadzieje! jak bys mial kondensator to wtedy moze byc to. ale nie masz wiec ..moze gaznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2003 Wymienilem akumulator i swiece, i wszystko gra.Wreszcie odetchnolem z ulga.W ostatnie dwa dni zrobilem ponad 300km i caly czas chodze usmiechniety. Pozdrowienia :) Luki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi