Ario Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 od rodzaju wymiany napędu:a) na odpierdolb) porządnie (wymiana zębatki, podkładki, nakrętki, zabezpieczenie połączenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Ja też jeżdże czasami do Lasocic...Moje zdanie jest takie... P. Sławek ma pojęcie i to duże bo naprawdę kupe lat w tym siedzi... Tutaj go akurt nie winie, bo pewnie w milionie innych sprzetów wytrzymuje taka operacja do nastepnej wymiany i dalej... a że fazer akurat ma taką przypadłość i miał prawo tego nie wiedzieć... Ale denerwuje mnie w tym serwisie jedno... gośc ma strasznie duzo roboty i cieżko sie do niego wcisnąć...Podjeżdzam i mówie, ze chce wyregulowac zawory... On na to... ,,a co, coś sie dzieje?". Mówie - nie poprostu chciałem sprawdzić luzy i ewentulanie wyregulować. P. Sławek mówi: ,, Jak jeździ to niech jeździ i nic nie grzeb..." :D I to takie gadanie... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezan Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Ario , czy u Ciebie bez problemu nakręciła się nowa nakrętka , u mnie gwint ma 17,4 , ale 2 pierwsze zwoje nie istnieją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) qrde teraz Ci nie powiem, bo trochę czasu już minęło a poza tym oddałem to do serwisu i oni to zrobili, ale na bank początek gwintu był OUT, w końcu koniec wałka zmielił nakrętkę... DOSŁOWNIE! poza tym miałem podszlifowany dekiel, który wymieniłem na nowy (stary jeszcze gdzieś leży), więc trochę strat było... @Wilk jesteś z Polkowic i robisz serwis w Lesznie? :O Edytowane 31 Lipca 2007 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 @Wilk jesteś z Polkowic i robisz serwis w Lesznie? :O To chyba najbardziej zaufany serwis(choć i tak jak pisałem wcześniej nie jestem do końca zadowolony), bo tutaj w okolicy to jest naparwde tragedia... Dobre opinie słyszałem o chłopakach w Głogowie, ale jeszcze nie korzystałem... Ale tak prawdę mówiąc to staram się jak najwięcej robić sam, bo wtedy jestem super zadowolony :) Teraz mam maszyne na wtryskach wiec problem synchornizacji gaźników odpada, z regulacją zaworów tez już sobie poradze, więc narazie mam nadzieję, że długo P. Sławka nie zobacze :biggrin: A gdy już musze skorzystać z usług mechanika to i tak stoje cały czas przy nim i patrze mu na ręcę... Wiecie zresztą jak jest... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 no ja w Lesznie i okolicy byłem już wszędzie i zadowolony jestem tylko z Moto-Rex gdzie obecnie serwisuję motonga. Pan Sławek odpadł po tym jak mi tam założono napęd, reszta to inna historia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Moto-Rex??? A gdzie to jest? W Lesznie? Może warto kilka kilometrów dalej a jednak mieć solidnie zrobione :)Prosiłbym Cię o jakieś namiary jak możesz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi