kx gutek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 witam mam pytanko do moto cross-owców chcem kupić sobie crossa najchętniej 125 cena do 2300 zł zależało by mi na crossie a nie na enduro pomuzcie mi zdecydować z góry dzięki ;) pozdrawiam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witam. crossa za taką kwote o raczej nie trafisz. Może CZ ? Ona jest dość popularna (naturalnie wersja cross).Bo za taką kwote to raczej jakieś enduro (coś w stylu mtx125, chociaż w to wątpie) pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kx gutek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witam.crossa za taką kwote o raczej nie trafisz. Może CZ ? Ona jest dość popularna (naturalnie wersja cross).Bo za taką kwote to raczej jakieś enduro (coś w stylu mtx125, chociaż w to wątpie)pozdr. dzięki za odpowiedzi poszukamcoś na allgro dzięks narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 najlepszy to motor od pralki franipoczytaj najpierw, potem zakladaj glupie tematy Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi