Michasiek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 stałem sie posiadaczem hondy nx650, sprzęta nabyłem za zachodnią granicą (niemcy)posiadam: brief, tablice i TUV do przyszłego roku, no i umowe K-S pytania moje są następujące: 1) czy na podstawie tych dokumentów mogę się poruszać po polskich drogach, czy też muszę wykupić oc?2) jeśli dojdzie do rejestracji moto w polsce, czy w/w dokumenty są wystarczające czy też potrzebuje wymeldowanie? wybaczcie jeśli się powtarzam, ale przeszukałem forum i na nic podobnego sie nie natknąłem z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 WitamCzyli je4st tak jak napisales sam potrzebujesz ubezpieczenia w polsce OC. Do rejstracji w Polsce bedzeisz potrzebowal wymeldowania, na dzien dzisiejszy robi sie adnotacje w malym bryfie i ucina rog.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 na chwile obecna masz 30 dni na zarejestrowanie auta kupionego do tego czasu możesz jejździć na ubezpieczeniu poprzedniego właściciela tak mi powiedział znajomy i na chwilę obecna podobno nie ma znaczenia czy moto jest z polski czy z niemczech bo jesteśmy w unii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 możesz kupić motor i nie miec wymeldowania tylko umowe k-s i oni w polsce wyślą adnotacje do niemiec o wymeldoaniu, znajomy tak kupił samochód żeby tablic nie wykupować wywozowych, żaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi