Adam8888 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 WitamSlyszalem ze w GS otwieraja sie ten gardziele od strony filtra do konca a u mnie nie .Sprawdzalem to palcem i sie da podniesc ten gardziele do konca . a u mnie otwiera sie on tylko do połowy I teraz nie wiem Zamiesciłem fotke pokrywki http://img70.imageshack.us/my.php?image=zdjcie31ji8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Pewnie masz wersję zdławioną. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ale sprawdzalem to palcem i sie da podniesc ten gardziele do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zobacz jak jedzie. Jak 160km/h lekko to masz niezdławionego. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi