czarczi Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 byc moze niedlugo stane sie posiadaczem nowego ktm exc 125 lub huski wr 125 ale mam takie pytanie slyszalem ostatnio od takiego zawodnika ze nowego exc 125 mozna juz wychaczyc za okolo 18 tys bo ze wr 125 mozna za 18 k kupic to wiem najlepiej podajcie adresy dealerow i importerow uktorych bedzie najtaniej bo u mnie w lodzi chce za exc 125 26 tys :icon_question: pozdrawiam :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 zadzwon do Skury NMR Lublin ul energetykow 081-745-61-71 to jest diler KTMa i on ma przystepne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 zakup w usa i niech Ci przesla paczkami w częściach (bez cła itp) wyjdzie Cie 13 tys :( Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 szramer napisz cos wiecej o tym jak sprowadzic tego ktm czy wr jakis adres i jak konkretnie sie to robi , robiles tak kiedys albo ktos z twoich znajomych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 o k*rwa :icon_exclaim: :( ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Z tego co wiem to Exc 125 nie jest oferowany na rynku Usa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi