yoanna_gsx600r Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 witam, poniżej podaję linka do aukcji na moto.allegro http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=119290730 czy ta oferta wygląda wam wiarygodnie?a może ktoś z warszawy lub okolic widział ten motocykl?Bo istnieje prawdopodobieństwo, że zechcę go kupić w najbliższej przyszłości.Chociaż wydaje mi się, że ma spory przebieg i nie wiem, czego spodziewac się po silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Słuchaj , jeździłem wcześniej takim!CB 500 naked- suuuper sprzęt. Odkręcałem do odcięcia non stop i grama oleju mi nie brał, kupiłem jak miał 51tys sprzedałem jak miał 64tys. Silnik chodzi specyficznie(głos) ale byłem bardzo z niego zadowolony..Honda może naprawdę duże przebiegi robić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Nie widzialem tego motocykla osobiscie ale moge powiedziec ze za ten rok to dobra cena. w dodatku w tym modelu są znacznie lepsze hamulce od lat poprzednich. co do przebiegu to bym sie nie przerazał. Przed zakupem sprawdz jak jeździ. Po zakupie sprawdz luzy zaworowe i lancuszek rozrzadu, to są jedyne elementy o ktore trzeba zawsze dbac. a potem lac wache i jeżdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 witamja bym się tylko obawiał o sprzedającego, jakaś mariola a do tego wściekła :D ,to był żart oczywiśćie.jak chodzi o ten moto to rzeczywiście cena dobra, ja swojego kupiłem w tym roku 1,5 tys drożej, no ale teraz przynajmniej nie mam problemów. poza tym wygląda to na rzetelny opis. myślę, że można go wziąć pod uwagę z jednym zastrzeżeniem.zabrać to do dobrego serwisu i niech się osoba doświadczona po odpowiednich testach wypowie.generalnie te sprzęty znoszą dobrze przebiegi ponad 150tys. wiec ten to jeszcze przedszkolak jak o to chodzi.sprawdz czy wentylator działa co by się silnik nie przegrzewał. cb 500 to konkretne sprzętydo zobaczenia na trasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoanna_gsx600r Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 hmmm, a może ktoś jest w stanie coś powiedzieć na temat kawy z linka: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M261615 jeśli chcę go eksploatować turystycznie, to może lepiej zainteresować się nowszym rocznikiem?(mam na oku jeszcze er5 '02 za 9,5 - stoi w Jastkowie, może ktoś widział?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi