Skocz do zawartości

zna ktos ten sprzęt? <wawa>

Rekomendowane odpowiedzi

witam, poniżej podaję linka do aukcji na moto.allegro

http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=119290730

czy ta oferta wygląda wam wiarygodnie?

a może ktoś z warszawy lub okolic widział ten motocykl?Bo istnieje prawdopodobieństwo, że zechcę go kupić w najbliższej przyszłości.Chociaż wydaje mi się, że ma spory przebieg i nie wiem, czego spodziewac się po silniku

Słuchaj , jeździłem wcześniej takim!CB 500 naked- suuuper sprzęt. Odkręcałem do odcięcia non stop i grama oleju mi nie brał, kupiłem jak miał 51tys sprzedałem jak miał 64tys. Silnik chodzi specyficznie(głos) ale byłem bardzo z niego zadowolony..Honda może naprawdę duże przebiegi robić.

Pozdrawiam

Nie widzialem tego motocykla osobiscie ale moge powiedziec ze za ten rok to dobra cena. w dodatku w tym modelu są znacznie lepsze hamulce od lat poprzednich. co do przebiegu to bym sie nie przerazał. Przed zakupem sprawdz jak jeździ. Po zakupie sprawdz luzy zaworowe i lancuszek rozrzadu, to są jedyne elementy o ktore trzeba zawsze dbac. a potem lac wache i jeżdzić.

witam

ja bym się tylko obawiał o sprzedającego, jakaś mariola a do tego wściekła :D ,to był żart oczywiśćie.

jak chodzi o ten moto to rzeczywiście cena dobra, ja swojego kupiłem w tym roku 1,5 tys drożej, no ale teraz przynajmniej nie mam problemów.

poza tym wygląda to na rzetelny opis. myślę, że można go wziąć pod uwagę z jednym zastrzeżeniem.

zabrać to do dobrego serwisu i niech się osoba doświadczona po odpowiednich testach wypowie.

generalnie te sprzęty znoszą dobrze przebiegi ponad 150tys. wiec ten to jeszcze przedszkolak jak o to chodzi.

sprawdz czy wentylator działa co by się silnik nie przegrzewał.

cb 500 to konkretne sprzęty

do zobaczenia na trasie!

hmmm, a może ktoś jest w stanie coś powiedzieć na temat kawy z linka:

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M261615

jeśli chcę go eksploatować turystycznie, to może lepiej zainteresować się nowszym rocznikiem?

(mam na oku jeszcze er5 '02 za 9,5 - stoi w Jastkowie, może ktoś widział?)