Skocz do zawartości

Śmigłowisko...

Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-)
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widać nie wypuściła na wyjazd;-) Śmieję się a na poważnie to sama nie mogę jechać:) Łacinę do kampanii wrześniowej zakuwać muszę :)

Życzę żeby wyjazd był równie udany jak poprzedni:)

pozdr

Kasia

A tak z ciekawości.. Kto w końcu jedzie i w ile łajb wybywacie?

Tak jeszcze parę słów odnośnie nadchodzącego łykentu:

WIELKIE DZIENKS dla Mańka ;), który stanął na głowie żebny znaleźć porządną łajbeczkę dla ferajny....która koniec końców się wypięła :) I znalazł, a ja jutro jadę ją odebrać i będę cieszył się żeglowaniem niemal do końca przyszłego tygodnia...a kto strefił niech żałuje.

Maniek! SZACUNECZEK!!! W tym przypadku nasze ulubione hasło: "...a gdzie Giżycko...?" zupełnie byłoby nie na miejscu ;) :cool:

Pozdro dla wszystkich "papierowych żeglarzy" :flesje:

AHOJ!

Tak jeszcze parę słów odnośnie nadchodzącego łykentu:

WIELKIE DZIENKS dla Mańka :biggrin:, który stanął na głowie żebny znaleźć porządną łajbeczkę dla ferajny....która koniec końców się wypięła :clap: I znalazł, a ja jutro jadę ją odebrać i będę cieszył się żeglowaniem niemal do końca przyszłego tygodnia...a kto strefił niech żałuje.

Maniek! SZACUNECZEK!!! W tym przypadku nasze ulubione hasło: "...a gdzie Giżycko...?" zupełnie byłoby nie na miejscu :biggrin: :lalag:

Pozdro dla wszystkich "papierowych żeglarzy" :biggrin:

AHOJ!

Dzięki! Dzięki!

Myślę, że następnym razem tak zakręcimy, że wypali nasze śmigłowanie!!! :bigrazz:

Pozdrawiam żeglarzy :crossy: i wszystkich pozostałych....

Dzięki! Dzięki!

Myślę, że następnym razem tak zakręcimy, że wypali nasze śmigłowanie!!! :biggrin:

Pozdrawiam żeglarzy :D i wszystkich pozostałych....

Pożyjemy, zobaczymy...

Póki co jeszcze raz DZIENKS! Było zajefajnie, łajbeczka chodziła jak talala, wiaterki były impresssski w niemal każdym porcie na trasie takie, że ledwo głos zachowałem. Zaliczyliśmy: Giżycko (2x), Sztynort (starej Zęzy już nei ma i nie będzie :D ;) ,postawili jakąś stodołę co to ma imitować Zęzę ale nazwali ją Zenza...w starej robią remont i chcą otworzyć jakąś winiarnię...chyba dla warszaffffki :D ;) :icon_mrgreen: na szczęcie żeglarska ferajna dopisała i było git), Węgorzewo, oczywiście nie obyło się bez nocowania na prawie dziko czyli: Kula (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi), Mikołajki również zostały zaliczone a w ostatnią noc Zielony Gaj. W czwartek ledwie udało się przejść Kisajno...za nami co namniej 4 łajby wywróciło tak wiaterek hulał...ale i tak było git.

Słowem: ŻAŁUJCIE!

Pozdro