kashka Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Jak widać nie wypuściła na wyjazd;-) Śmieję się a na poważnie to sama nie mogę jechać:) Łacinę do kampanii wrześniowej zakuwać muszę :) Życzę żeby wyjazd był równie udany jak poprzedni:)pozdrKasia A tak z ciekawości.. Kto w końcu jedzie i w ile łajb wybywacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja niestety również nie mogę jechać. Tym którym się uda życzę dobrej zabawy :wink: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Dream Team się wykrusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Tak jeszcze parę słów odnośnie nadchodzącego łykentu:WIELKIE DZIENKS dla Mańka ;), który stanął na głowie żebny znaleźć porządną łajbeczkę dla ferajny....która koniec końców się wypięła :) I znalazł, a ja jutro jadę ją odebrać i będę cieszył się żeglowaniem niemal do końca przyszłego tygodnia...a kto strefił niech żałuje.Maniek! SZACUNECZEK!!! W tym przypadku nasze ulubione hasło: "...a gdzie Giżycko...?" zupełnie byłoby nie na miejscu ;) :cool: Pozdro dla wszystkich "papierowych żeglarzy" :flesje: AHOJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Tak jeszcze parę słów odnośnie nadchodzącego łykentu:WIELKIE DZIENKS dla Mańka :biggrin:, który stanął na głowie żebny znaleźć porządną łajbeczkę dla ferajny....która koniec końców się wypięła :clap: I znalazł, a ja jutro jadę ją odebrać i będę cieszył się żeglowaniem niemal do końca przyszłego tygodnia...a kto strefił niech żałuje.Maniek! SZACUNECZEK!!! W tym przypadku nasze ulubione hasło: "...a gdzie Giżycko...?" zupełnie byłoby nie na miejscu :biggrin: :lalag: Pozdro dla wszystkich "papierowych żeglarzy" :biggrin: AHOJ! Dzięki! Dzięki!Myślę, że następnym razem tak zakręcimy, że wypali nasze śmigłowanie!!! :bigrazz: Pozdrawiam żeglarzy :crossy: i wszystkich pozostałych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Dzięki! Dzięki!Myślę, że następnym razem tak zakręcimy, że wypali nasze śmigłowanie!!! :biggrin: Pozdrawiam żeglarzy :D i wszystkich pozostałych.... Pożyjemy, zobaczymy...Póki co jeszcze raz DZIENKS! Było zajefajnie, łajbeczka chodziła jak talala, wiaterki były impresssski w niemal każdym porcie na trasie takie, że ledwo głos zachowałem. Zaliczyliśmy: Giżycko (2x), Sztynort (starej Zęzy już nei ma i nie będzie :D ;) ,postawili jakąś stodołę co to ma imitować Zęzę ale nazwali ją Zenza...w starej robią remont i chcą otworzyć jakąś winiarnię...chyba dla warszaffffki :D ;) :icon_mrgreen: na szczęcie żeglarska ferajna dopisała i było git), Węgorzewo, oczywiście nie obyło się bez nocowania na prawie dziko czyli: Kula (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi), Mikołajki również zostały zaliczone a w ostatnią noc Zielony Gaj. W czwartek ledwie udało się przejść Kisajno...za nami co namniej 4 łajby wywróciło tak wiaterek hulał...ale i tak było git.Słowem: ŻAŁUJCIE!Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashka Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 ŻAŁUJEMY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi