wirago Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 to ja z troche drugiej strny podejde do "firmy" Outlaws, obiecalem ze zrobie to pisze :] jak pisze pompka, juz na samym poczatku mila niespodzianka.. wjazd 40 + 30.. pytam za co pani mowi ze za pole namiotowe, hmm, a w takiej Liwie to np pole namiotowe, koszulka, posilek, browar, blacha i keifr rano.. za 35, to jak to jest?ok wjezdzamy, zabawa jak zawsze :biggrin: dlatego przyjechalem, ale jedziemy dalej, przyjechalem ok 19ej w sobote glodny po robocie z ktorej wyszedlem 20 min temu, to idziemy cos zjesc.. kielba 6 zl, czyli prawie 2 x tyle co srednio na zlocie, ale to nic przeciez i tak w gastronomi poinformowal nas mily pan zebysmy jedli bo zostalo 10, zrozumialem to o 1ej w nocy jak znowu bym cos zjadl a widze kuchnia zamknieta?1sza gdzie sa pelne stoliki, a jak wiadomo glodny polak zly polak :icon_idea: no dobra to ide sie spytac panow przy piwie gdzie moge cos zjesc,- w tej chwili nigdzie- tak czlowieku ale ja jestem glodny, a za wjazd tez malo nie placilem, to jak wy to organizujecie- trzeba bylo zjesc wczesniej kielbaske i isc wczesniej spac- osz ty q..i wtedy odszedlem, bo ciekawe czy by tak zaszczekal jakby nie mial za soba 5u kolegow, coz olalem i bawmy sie dalej, no i z kolega bawimy bawimy, po czym on na chwile chcial pogadac z pewnym osobnikiem ktory byl przy stoliku ww organizacji, bez powodu dostal w tyl glowy z banki, ot tak.. wtedy urodzila sie juz mocna niechec niestety a zarazem chec opuszczenia zlotu jednak nasz stan tego zabranial :clap: rano nikogo z organizatorow, coz, to byl chyba ostatni Nieborow jesli chodzi o mnie, ale chociaz FZX1000 sie podobal ;)pozdr. masz kolego strasznie pod gorke w zyciu :bigrazz: , i konfliktowys niebezpiecznie, a na ulicy samochody cie nie ochlapuja ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 masz kolego strasznie pod gorke w zyciu :bigrazz: , i konfliktowys niebezpiecznie, a na ulicy samochody cie nie ochlapuja ? :wink: przeczytaj jeszcze raz dokladnie co napisalem i zastanow sie czy nie mam racji, jesli dla Ciebie dostanie bez powodu z banki od jednego z "organizatorow" jest niczym to gratuluje wyrozumialosci, o innych rzeczach juz nie pisze, ja jestem tylko wymagajacy a to z powodu tego ze impreza typowo komercyjna, nie mowie ze sie zle bawilemp.s. pod odpowiedziami podpisujemy sie, zwlaszcza jesli to Twoj 1szy post :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wirago Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) przeczytaj jeszcze raz dokladnie co napisalem i zastanow sie czy nie mam racji, jesli dla Ciebie dostanie bez powodu z banki od jednego z "organizatorow" jest niczym to gratuluje wyrozumialosci, o innych rzeczach juz nie pisze, ja jestem tylko wymagajacy a to z powodu tego ze impreza typowo komercyjna, nie mowie ze sie zle bawilemp.s. pod odpowiedziami podpisujemy sie, zwlaszcza jesli to Twoj 1szy post :biggrin: nikt z banki od organizatorow nie dostal (sprawdzilem to) jedyny problem to byl koles na enduro w stolikach, ktory nie dosc ze wjechal :clap: :bigrazz: w stoliki to jeszcze sie stawial (widzialem sam) ale on tez nie dostal z banki ani wogole z niczego. A jesli sie dobrze bawiles :wink: to po co siejesz ferment (czytaj posty powyzej) . No i co z tego ze pierwszy post, twoje 95 postow tez nie uprawnia cie do pisania bzdur. Podpisujemy sie? nie zauwazylem zebym odbiegal od wiekszosci ! Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez wirago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 może macie jakieś fotki ze zlotu?nie było mnie w kraju, a chętnie zobaczę jak wyglądała imprezkapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) wirago ->Aleś Ty nerwowy , wyluzuj troszeczkę :wink: . Maverik po prostu opisał swoje odczucia po imprezie a Ty odrazu, ze głupoty pisze. Są osoby w 100% zadowolone i będą też takie którym coś nie odpowiadało. nikt z banki od organizatorow nie dostal (sprawdzilem to) jedyny problem to byl koles na enduro w stolikach, ktory nie dosc ze wjechal :clap: :bigrazz: w stoliki to jeszcze sie stawial (widzialem sam) ale on tez nie dostal z banki ani wogole z niczego. Akurat z bańki dostał mój znajomy i widziało to parę osób.Nie sądzę żeby zmyślali albo doznali zbiorowej halucynacji :biggrin: Typ na enduro prosił się za to ewidentnie o poważną naganę. Kilka fotek jest tu http://www.zlotymotocyklowe.za.pl/nieborow/ Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Pompka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi