piotr123 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Witam.W paru ogłoszeniach widziałem oznaczenia motocykli sprowadzonych z USA i mam pytania:W pierwszym przypadku była na sprzedaz Honda Shadow750 z roku 97.Tamta wersja to pojemnosc 700???Tak samo bylo z Honda Magna 750 z 95roku.A w ogloszeniu pisze ze to tez 700tka.Czy to sa normalnie wersje z silnikami 750cm3 czy aja faktycznie zmniejszona pojemnosc-(w co niechce mi sie wierzyc)... Jak z tym w końcu jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Tak- maja mniejsza pojemnosc. W latach 80-tych w Stanach obowiazywala ulga podatkowa na pojemnosci mniejsze niz 750 ccm...Ochrona rodzimego rynku... Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Worriot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ale ten przepis obowiązywał chyba tylko do 1989 roku? w 1997 roku raczej nie produkowano na rynek USA motocykli ze zmiejszoną pojemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi