enduromaster Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 III eliminacja Enduro Cross Country odbędzie się 20.08.2006 w Biskupicach niedaleko Częstochowy Dojazd: Za Częstochową należy się kierować w stronę Kielc, następnie na Olsztyn, potem na Biskupice. Następnie należy jechać według znaków prowadzących na tor „KTM Racine Katowice’’ Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 fajnie! :icon_razz: bede w tamtych okolicach w tym dniu--kto wie..moze sie uda tam trafic :icon_razz: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Za Częstochową należy się kierować w stronę Kielc, następnie na Olsztyn to w tych rejonach już na Olsztyn są znaki ? :) Dziwne te polskie oznakowania Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 To jest inny Olsztyn niż ten o którym myślisz. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 to w tych rejonach już na Olsztyn są znaki ? :) Dziwne te polskie oznakowania to jest taka mała mieścina z zamkiem pod częstochową Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 czy to sie odbędzie na torze w starej piaskowni? tam nie zabardzo sie da ednosladem jeździc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 No to ja jade na pewno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Taki zameczek fajowy tam jest - ostatnio fotke pstryknołem http://www.myszono.neostrada.pl/blabla/zamek.jpg Może tam wpadne chyba że pojedziemy w sobote do Bliżyna koło skarzyska kamiennej bo też są fajne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 CRAP! :) a ja nie pojade mimo iz baaardzo bym chciał (chociaż moja DeTeta to tez smiech na sali) mam ślub nie swój ale za to w szczecinku (pojezierze drawskie...swoja droga zajebiste okolice do polatania motorkiem...) i oczywiscie mnie nie bedzie....a cholera bym chciał sie tam zjawić ;)..............zresztą i tak nikt nie zauwazy ze mnie tam nie będzie bo co tam :biggrin:...może nastepnym razem (za rok jak juz nie bedę mial motorka :)) pozdro dla wszytskich którzy jadą i przyjemnej zabawy :flesje: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 III ELIMINACJA MISTRZOSTW CROSS-COUNTRY OKREGU ŁODZKIEGO 20 sierpnia 2006 - tor KTM RACING KATOWICE w BISKUPICACH/CZĘSTOCHOWY.Automobilklub łódzki zaprasza 20 sierpnia 2006 na III eliminacje mistrzostw okręgu łódzkiego CROSS COUNTRY, zawody rozegrane zastaną na torze KTM RACING KATOWICE w BISKUPICACH / CZĘSTOCHOWY. Zawody rozegrane pod patronatem PZM- chronometraż elektroniczny -CHIPY, impreza posiada zabezpieczenie medyczne w postaci karetki przez cały czas trwania imprezy, zaplecze gastronomiczne oraz sanitarne. Wpisowe wynosi 70zł, biuro czynne od 8,30- 10,30. Dojazd: jadąc z Częstochowy w kierunku Katowic za Częstochową skręcamy na Kielce następnie w Olsztynie skręcamy na Biskupice a dalej w/g znaków KTM RACING . W Poszczególnych klasach przewidziane są atrakcyjne nagrody finansowe oraz bardzo cenne nagrody rzeczowe10,45-odprawa przed imprezą11,00-start klasy 65cm+85cm -jadą 1 godzinę,12,15- start klasy QUAD- jadą 1 godzinę,13,30- start klasy open ( amator+ licencja+ weteran) -jadą 1,5 godziny,15,30- ogłoszenie wyników oraz wręczenie nagród.kotakt z organizatorami : JACEK 501-445-194 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 panowie niestety musze was niestety zmartwic a mianowicie głowna droga na olsztyn jest w przebudowie i jest zamknieta a po znakach na objazd bardzo łatwo sie pomylić. pozostaje mi tylko zyczyc wam szczęścia w podruzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 hehehh ja od Jędrzejowa będe jechał więc spoczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 postaram sie wytłumaczyc jak dojechac: jadać od katowic trasą A1 na światłach z drogowskazem na kielce w prawa ty jedziesz prosto natomiast jesli jedziesz od warszawy na tych samych swiatłach zawracasz w kierunki warszawy i potem:po prawej stronie bedzie zielona stacja benzynowa nasepnie bedziecie jechac pod niewielkim mostem kolejowym i zaraz za nim zjezdzacie w prawo. jedziecie do konca tą ulica na skrzyzowaniu jedziecie w lewo za głowna drogą następnie w pierwsza w prawo i z gorki do samego konca przed wami bedzie duzy most biegnacy zad wasza droga i na skrzyzowaniu skrecacie w lewo za głowna drogą nastepnie w prawo za glowna i w znowu w prawo wjezdzacie na most. Teraz jedziecie cały czas tą droga do konca gdzie bedzie rondo z kostki brukowej i na nim zjezdzacie w prawo tak jak biegna tory tramwajowe i cały czas prosto do konca gdzie na wprost bedzie ogrodzenie i budynki i tuz przed tym czyms w prawo bedzie taka droga i nia caly czas do samego konca (na niej bedzie dosc ostry luk w leo potem ostry zakret w prawo i po lewej stronie bedzie sobie huta czestochowa ) na koncu tej drogi osrty w lewo 2 pary torow i rondko tylko z jedna mozliwa drogo wiec tam jedziecie zaraz za nim tory i dalej za asfaltem, znowu pod mostem potem do konca, w lewo i teraz cały czas prosto na skrzysowaniu tez prosto NIE za głowną i cały czas jak drpga prowadzi. wjedziecie do wsi KUSIETA. beda dwie wielkie gory i luk w prawo i zaraz za nim koniec drogi i skrecacie w prawo kika km jedziecie i na koncu drogi w lewo i jestescie na rynku w olsztynie a do biskupic musicie jechac na rondzie prosto i cały czas prosto kilka km i sa. mam nadzieje ze plan jest dosc zrozumialy i dokladny. moze wam pomoze moze nie. a moze postawili nowe znaki z objazdami nie bedzie problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Ok Widze że pare osób się wybiera z forum więc jak zwykle proponuje się styknąć jak ktoś ma ochote.2 rzecz to: mz ktoś może jakieś fotki/filmiki z tego toru ? linki mile widziane ! Dzięki. PS Jak by co to tak wyglądam http://www.myszono.neostrada.pl/sandsession/10.jpg tylko numerek 12 widnieje z boku. - o tak jak tu http://www.myszono.neostrada.pl/sandsession/8.jpg . W międzyczasie znalazłem filmik z TVP Katowice o tych terenach - bajera - zobaczcie http://www.off-road24.pl/galeria_klubu/tvp..._tvkatowice.wmv Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Myszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 http://www.off-road24.pl/Tu znajdziesz zdjęcia z toru off-road okręgu Częstochowskiego w Biskupicach.Nie wiem czy to na tym torze odbędą się zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi