aaress Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 witam serdecznie :-)jeżeli macie choć odrobinę fantazji i jesteście otwarci na wszytkie propozycje to chciałbym zaprosić was wszystkich na ślub mojego najleprzego kumpla. jesteśmy sami motocyklistami i staramy się z kumplami zrobić mu taką niespodziankę i ściągnąć jak najwięcej maszyn pod kościół wraz z konwojem przez całe miasteczko na salę. spotkanie miało by się odbyć pod kościółem NAJŚWIĘTSZEJ MARII PANNY W PABIANICACH (KOŁO ŁODZI) 19-08-2006r. godź 16:30 niestety ale jak na razie nie będzimy mogli się jakoś specjalnie odwdzięczyć ale takiego ślubu by jeszcze nikt nie miał, jak do tej pory jeszcze nie jesteśmy pewni ile maszyn się stawi i jaka będzie pogoda. Co do klubów to również na obecną chwilkę nie jestem w stanie określić które to będą licząc jedynie na wielką frekfencję.w razie pytań [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 witam serdecznie :-)jeżeli macie choć odrobinę fantazji i jesteście otwarci na wszytkie propozycje to chciałbym zaprosić was wszystkich na ślub mojego najleprzego kumpla. jesteśmy sami motocyklistami i staramy się z kumplami zrobić mu taką niespodziankę i ściągnąć jak najwięcej maszyn pod kościół wraz z konwojem przez całe miasteczko na salę. spotkanie miało by się odbyć pod kościółem NAJŚWIĘTSZEJ MARII PANNY W PABIANICACH (KOŁO ŁODZI) 19-08-2006r. godź 16:30 niestety ale jak na razie nie będzimy mogli się jakoś specjalnie odwdzięczyć ale takiego ślubu by jeszcze nikt nie miał, jak do tej pory jeszcze nie jesteśmy pewni ile maszyn się stawi i jaka będzie pogoda. Co do klubów to również na obecną chwilkę nie jestem w stanie określić które to będą licząc jedynie na wielką frekfencję.w razie pytań [email protected] pozdrawiamNiech on się jeszcze zastanowi czy chce się żenić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Niech on się jeszcze zastanowi czy chce się żenić ! Ozesz ty...ja wszystko zonie przekaze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ratujcie chlopaka, trzeba go porwac sprzed oltarza!!!:icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Jak bedziesz miał jakies konkrety co do liczby maszyn to zarzuć zaraz. I napisz gdzie ten kościół jest bo jak mnie najdzie coby podjechać to nie będę wiedział gdzie to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaress Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 :clap: hehedobre sobie hehejuż niestety nie da się go uratować a próbowałem nieraz jest mi jak rodzony brat i wiem w co może się wpakować :D nio szkoda chłopaka ale taka jest kolej rzeczy.sam kościół mieści się przy głównej ulicy w prawie samym centrum pabianic jak ktoś się zdecyduje na przyjęcie zaproszenia to zgadamy się choćby telefonicznie a póki co możemy umówić sie w centrum miasta na przeciwko "sfinksa" z tamtąd moge po was podjechać.podaję swój nr 692511254jak do tej pory to będzie ok 15- może 20 maszyn pozdrawaim :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamońAMAtoR Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 powiem wam że robiliśmy kumplowi taką parade na ślubie, ok. 30 maszyn ale taki efekt....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pifko69 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 fajny pomysl . bylem 15.08 na slubie znajomego i bylo okolo 50 maszyn .bylo zajefajnie .wystartowalismy z gdyni a przejazd byl prawie do wladyslawowa. masakra impreza nie do zapomnienia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi