Nitro Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 WitajcieOd tygodnia jestem właścicielem MZ ETZ 150 89' :icon_razz: Kupiłem ją do remontu (zatarta)Teraz silniczek jest u mechanika a reszta u lakiernika :icon_razz: Jak złoze zapodam wam fotki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Troche mnie zaskoczyłeś... WETERANY KLASYKI... :icon_razz: No już nie przesadzaj, Ecia nie az taka stara, ale spoko gratuluje sprzeta... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) :icon_razz: Nie wiedizałem gdzie załozyć tematMoze wydaje mi sie taka stara po zmiane z Yamahy dt :icon_razz: :biggrin: Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez Nitro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Gratulacje !!! Oby ci służyła jak najdłużej :icon_razz: :biggrin: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 etz to weteranos :icon_razz: Gratuluje ci bo to dobre sprzety!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 no, wteranki już , odrestauruj sobie i niech ci dobrze służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Gratulacje :) ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi