renata Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Organizatorzy I MOTOPARTY BYDGOSZCZ 2006 mają zaszczyt zaprośić na poprawiny kwietniowej imprezy, które odbędą się w dniach 18 - 20 Sierpnia. Pogoda i dobra zabawa gwarantowane http://www.motobydzia.com/zaproszenie.htm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Organizatorzy I MOTOPARTY BYDGOSZCZ 2006 mają zaszczyt zaprośić na poprawiny kwietniowej imprezy, które odbędą się w dniach 18 - 20 Sierpnia. Pogoda i dobra zabawa gwarantowane http://www.motobydzia.com/zaproszenie.htm :) Słyszałem ze troche ludzi sie wybiera. Ja tez jade jak pogoda gwarantowana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 no jak bartez jedzie to ja tez tym bardziej że pogoda gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 my już tam będziemy od piątku godz. 16-stejwięc zapraszam do integracji (cokolwiek to znaczy) :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 my już tam będziemy od piątku godz. 16-stejwięc zapraszam do integracji (cokolwiek to znaczy) :) ;)napewno bedziemy sie integrowac ;) do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zajadę w sobotę.Z chęcią się z Wami spotkam na żywca. :D Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Też mam zamiar wpaść w sobotę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 I ja mam nadzieje, ze dotre w sobote po południu :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 no doszłam do siebieprzyjechaliśmy w deszczu w piątek, ale nic to : piwo pomogło na otarcie łezmotodawcy jak zawsze "niekatowali" swoich maszyn :) były tańce przy parasolach i to jakiea pod scena i striptiz i Zdrowa Wodano i było czyszczenie mojej WLA w sobote, w otoczeniu kilkunastu facetów którzy nie mogli sie nadziwić ze babka potrafi :) generalnie było super :) pozdrawiam Organizatorów (szczególnie Adasia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi