Norberto Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 DO Norbiego---- powiadom kogo trzeba w radiu S o naszej akcji moze sie zainteresuja pozdro i do zobaczenia w sobote mowisz masz ze mna jak z dzieckiem :biggrin: bede o 14.30i mam jeszcze propozycje sadzac po frekwencji to jak po 3 zł zbierzemy na słodycze to dzieciaki dwa tygodnie beda sie cieszyc...ok?? ale to na stadionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 ja bede na blugarskiej pomiedzy 13,30 a 14 zeby najpierw troche polatac - wiec jak ktos chetny na gumowanie to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 i mam jeszcze propozycje sadzac po frekwencji to jak po 3 zł zbierzemy na słodycze to dzieciaki dwa tygodnie beda sie cieszyc...ok?? ale to na stadionie A na kiełbachy nie zbieramy?? Miało chyba być po 5 zł a słodycze o swoją drogą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 co do zrzutuy na kilbasy to na lechu zrobimy a jak zostanie to i slodycze kupimy zobaczymy jak hojni bedziemy tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 informuję żeby znowu nie było problemów że:mnie jutro nie mażonka idzie do szpitala więc siła wyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 W DNIU JUTRZEJSZYM PORANNYCH SERWISACH INFO. RADIA ESka POWIEDZA O NASZYM WYJEZDZIE...MOZE KTOS SIE DOLACZY:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 SERWISACH INFO. RADIA ESka POWIEDZA O NASZYM WYJEZDZIE i to mi sie podoba odpowiedni czlowiek na odpowiednim stanowiskudzieki Norbi do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Dzisiaj moge potwierdzic to, ze jutro jade z Wami!!!! :D Niestety miałem rozne przygody przez ktore nie wiedziałem czy pojade do Szamouł miedzy innymi kleknoł mi sprzet :) a o innych nie bede wspominał bo szkoda pisać.Sprzeta załatwiłem zastępczego wiec jutro około 15;30 jestem na B. Pozdrawiam i dozobaczyska jutro. Ps. Fajnie ze wspomna o nas w radiu :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) Mało tego! Z Opalenicy prawdopodobnie nie przyjadę tylko ja.Pozdrawiam Do soboty Hil Witam.. Hil,no właśnie, o której wyjeżdżacie i od kogo? to się przyłączymy i pojedziem razem, zawsze raźniej :buttrock: :)/. pozdr Edytowane 22 Września 2006 przez krzychuu_ktm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 a wiecie co - przemyślałem sprawę, że za późno zrobiliśmy ten wyjazd - o 16... przed 17 na miejscu, a po 19 się ciemno i zimno robi ! mogliśmy zrobić jak ktoś proponował 2 grupy ! ale trudno ! do zobaczyska ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszB Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Czy jedzie ktoś z Piły lub okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 NO i po kolejnej zajebistej imprezie:) Co tu duzo pisac było zajebiście - Wszyscy sie dobrze bawili :crossy: DZIĘKI DZIECIAKI :wink: :wink: :wink: :wink: :P :D Ps. Jestem wydygany jazdą na tej 'wąsko torówce' - to nie sprzet dla mnie bo na nim to jeżdżą sami twardziele :crossy: --- dobra spadam po piwko :crossy: Wam tez wszystkim dzięki za kolejny udany wspolny wypad :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 NIC MI SIĘ NIE STAŁO!!! :crossy: :crossy: Nio wypad się udał, oby więcej tego typu spotkań :P A teraz czekamy na galerie :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 jak to nic Kris, a linka :crossy: zajebiscie sie jechalo, dzieciaki mialy frajde, kielbaski byly pyszne, potem jakos zgubilem sie na miescie, ruszylem do przodu, patrze w lusterko a tam nikogo nie ma :crossy: ale jakos dotarlem do domu caly i zdrowy :P dziekuje koledze na kawie ZX6R ktory zatrzymal sie gdy skonczylo mi sie paliwo i musialem sie na rezerwe przestawic, oraz krisowi i zgierowi ktorzy wychamowali jakies kilkanascie metrow dalej trzeba organizowac wiecej takich wypadow niby Suzi na pojemnosc 400 cm3 a ciela jak opetana :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Przejrzałem foty te co robiłem i coś tam by sie znalazło dla kazdego :D Mam nadzieje że bede miał jutro czas i je wrzuce na jakis serwerek:) WYPAD BYŁ SUPEEERRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Edytowane 23 Września 2006 przez lisek1221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi