malys Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Soku ma rację, jeśli kompresja padła to się tak dzieje ale już wcześniej mówiłeś, że jest po remoncie. To dojedź do tego znajomego rowerkiem i pożycz jak nie masz daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Witam Z MTxem mam Tak samo identyczna sprsawa.podejrzewam gaznik albo cewke wysokiego napiecia bo mam mala iskre.ale jak sie rozgrzeje to pali jak szalona :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 sprezarki rowerkiem nie przywioze a nawet rowerka nie mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi