Mary Lou Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Gratulacje :crossy: jakie zdolne chlopaki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Gratulacje :crossy: jakie zdolne chlopaki :P Noooo Maryyy...teraz to sobie ze mna polecialas....ja do tej mniej atrakcyjnej plci nie naleze:)_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 coraz więcej tych tematów .. gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 coraz więcej tych tematów .. gratulacje Noo rosną jak grzyby po deszcu :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Doctor_46 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja podepne sie pod temat :clap: Wrasnie wrocilem z WORDA z zdanym egzaminem na prawko A1 ;) Wszystko poszlo bardzo gladko tylko nie mozna sie za bardzo stresowac:) Pozdrowka :flesje::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja podepne sie pod temat :biggrin: Wrasnie wrocilem z WORDA z zdanym egzaminem na prawko A1 :evil: Wszystko poszlo bardzo gladko tylko nie mozna sie za bardzo stresowac:) Pozdrowka :evil::DGratuluję :flesje: A gdzie zdawałeś - w Tychach? Stres bardzo przeszkadza...ale jak umiesz jeździć to i tak zdasz :D Ja byłem w dobrej sytuacji bo wiedziałem czego się spodziewać (1,5 roku temu zdawałem B), a po maturze taki stres to i tak żaden stres :clap: Hehe, bałem się tylko, że nie zdążę na egzamin - przez remonty na drodze Oświęcim-Tychy musiałem miejscami ponad dwukrotnie przekraczać prędkość...na szczęście udało się dojechać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALDEK72 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 GRATULACJE wszystkim szerokiej drogi ;) :flesje: :D :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 co do egzaminu. Ja juz kurs mam za soba. Ale sie troche boje boNa kursie jezdzilem na jakims Jinheng czy jakos tak dokladniej na 125 a na egzaminie jest ten sam motor tyle ze 150.Osemke cwiczylem (moze z 1 h przez caly kurs) na 2 biegu i od poczatku nie mielalem zadnego problemu nawet kilka razy przytarlem podnuzkiem (nie bylo to bezpieczne bo podnuzki nie skladaly sie tak jak powinny wiec tego unikalem).Moje obawy wynikaja z tego ze kilku ludzi mowilo mi ze na tym jinghengu 150 nie zrobie osemki na 2 biegu bo on wtedy jedzie za szybko. Jexdzil ktos moze na tym jinghengu 150 po osemce na 2 biegu?? Poprostu sie przyzwyczailem do 2 bo nie lubie jak mi moto szarpie na 1 biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Nie jeździłem na tym moto, ale przecież zawsze możesz trzymać sprzęgło jadąc na 2. Motocykl będzie chodził miękko, a jednocześnie nie pozwolisz mu się zbytnio rozpędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 no niby tak ale wiesz chce miec wszystko obcykane do perfekcji zeby sie nie stresowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi