gumbal Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) czy zdazaja sie wogule jakies egzemplaze dopuszczone do ruchu i czy jest sens czekac az sie pojawi i co sądzicie o dr 125 i kdx jesli ktos ma takie egzemplaze zarejestrowane to kupie (generalnie chodzi mi o cos mocniejszego niz kmx i dt ale koniecznie zarejestrowane na A1 Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez gumbal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Z tych modeli co podałeś to KDX jest do rejestracji i CRM raczej też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 na motoallegro ostatnio staly dwie yz 125 zarejestrowane na a1 jedna za 6500 a druga za 7000 popatrz moze jeszcze stoja bo z tydzien juz nie patrzylem :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) byłoby fajnie ale mam tylko 5 tys. kubo jak tam sie jeździ tym motorem bo mialem kmxa to nieźle ale zawieszenie kiepskie i troche słaby Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez gumbal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Jest kilka tematów o Kdx'ie, no jeździ sie super, mocne moto, dobre zawieszenie, polecam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 dzieki. po za tematem gdzie jest ten tor z fotek? do zawiercia mam niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 ale beznadzieja ludzie - po co komu YZ z dowodem rejestracyjnym? motor taki tylko na tor sie nadaje a nie do jazdy po miescie czy wogole do jazdy po zwyklej drodze na dodatek dlugie odcinki. Kto ma cross'a to wie że nawet jazda po polnej drodze jest czymś nie smacznym dla takiego motoru , co innego enduro. Jeszcze sie pierdzielić w rejestrowania cudowania opłaty i trzeba prawko mieć - paranoja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 czy zdazaja sie wogule jakies egzemplaze dopuszczone do ruchu i czy jest sens czekac az sie pojawi i co sądzicie o dr 125 i kdx jesli ktos ma takie egzemplaze zarejestrowane to kupie (generalnie chodzi mi o cos mocniejszego niz kmx i dt ale koniecznie zarejestrowane na A1kumpel ma do sprzedania takie moto :icon_twisted: KTM GS 125 93r stan super niedawno wymieniany tlok a kumpel ledwo sie toczy wiec moto jest 100% no i to kiedys było moje moto wiec wiem co pisze :buttrock: 4200zł z kompletem papierów ważnym OC itp itd. W dowodzie nie ma wpisanej mocy wiec przy kolejnej rejestracji na Okręgowej Stacji Kontroli Pojazdów jak ładnie poprosisz wpiszą moc stosowna do A1 a moto ma 39KM http://www.bikepics.com/pictures/570690/Jak coś to PW Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 A co do toru z fotek to znajduje się on w myszkowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 ale beznadzieja ludzie - po co komu YZ z dowodem rejestracyjnym? motor taki tylko na tor sie nadaje a nie do jazdy po miescie czy wogole do jazdy po zwyklej drodze na dodatek dlugie odcinki. Kto ma cross'a to wie że nawet jazda po polnej drodze jest czymś nie smacznym dla takiego motoru , co innego enduro. Jeszcze sie pierdzielić w rejestrowania cudowania opłaty i trzeba prawko mieć - paranoja ! Masz racje ale mieszkam w miescie i zeby wyjechac gdzies w teren czy chocby na tor mam ze 5 km i do tego zamierzam nim dojezdzac do szkoly tez ze 4 km i tyle co do jezdzenia po drodze a mialem kmxa to sie znowu kompletnie nie nadawal do jazdy w terenie. Ze wzgledu na wiek mam tylko prawko A1 i to byłby moj jedyny środek transportu. Ty podchodzisz do tego inaczej bo napewno masz samochod albo inny motor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Hmm może ja bym sprzedał KDX'a ale wizualka się nie nadaje troche :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja za pol roku robie A1 to stawiam tylko na KTM EXC 125.Z tego co wiem to każda ma w papierach te 11KW bo fabrycznie byly ostro blokowane.Po odblokowaniu jest to cos ok 38KM a moment obrotowy jest wiekszy od tedo w SX 125:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Masz racje ale mieszkam w miescie i zeby wyjechac gdzies w teren czy chocby na tor mam ze 5 km i do tego zamierzam nim dojezdzac do szkoly tez ze 4 km i tyle co do jezdzenia po drodze a mialem kmxa to sie znowu kompletnie nie nadawal do jazdy w terenie. Ze wzgledu na wiek mam tylko prawko A1 i to byłby moj jedyny środek transportu. Ty podchodzisz do tego inaczej bo napewno masz samochod albo inny motor . Co do tego że masz kawałek na tor to rozumiem ale żeby do szkoły cross'em dojeżdżać? Nie szkoda ci będzie motoru? 4km to rowerkiem dla kondycji z paluszkiem w tyłku bys sobie przejechał a tu ledwo rozgrzejesz crossa , przejedziesz kawałek i gasisz i tak 5 dni w tyg. no ciekawe. Nad tym to się raczej zastanów czy ci się to będzie opłacało. Myśle że rozwiązaniem dla ciebie mógł by okazać się KTM EXC 125 - przemyśl to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Co do tego że masz kawałek na tor to rozumiem ale żeby do szkoły cross'em dojeżdżać? Nie szkoda ci będzie motoru? 4km to rowerkiem dla kondycji z paluszkiem w tyłku bys sobie przejechał a tu ledwo rozgrzejesz crossa , przejedziesz kawałek i gasisz i tak 5 dni w tyg. no ciekawe. Nad tym to się raczej zastanów czy ci się to będzie opłacało. Myśle że rozwiązaniem dla ciebie mógł by okazać się KTM EXC 125 - przemyśl to. nie mam rowera i nie wiem czy by Ci sie chcialo z rana gdy jest zimno gnac do szkoły, a droga nie jest prosta bo jest jeden ogromny most i ze 2 km pod lekką górke. Ze szkoly droga jest prosta bo bez pedałowania by sie zajechało ale najwazniejsze jest to ze jak mi sie w szkole lub jeszcze przed odechce iscia tam to mam motor i jade sobie gdzies tam w las albo cos takie. zapomnialem dodac ze mam tylko nicałe 5000 i mam juz upatrzony motor w sobote jade go oglądnąć i kupnąć byc moze Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez gumbal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 wydaje mi sie ze nie jest to dobry pomysł hard crossem do szkoły:D A dyrektorka bedzie sie czepiała pewnie dzien w dzien ja jezdziłem zwykłym 125 i sie w szkole czepiali:(Jak im Huską podjade z pustym wydechem to moze przestanie sie czepiac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi