rambi Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 mozna mozna.tak jak pisal adam w 1/2sytetyku jest tyle samo dodatkow co w syntetyku. roznia sie jedynie baza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 ja bym ryzykowal:] bym wlal a za granica napewno nie leja zadnych mixoli do silnikow wysokoobrotowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Moim zdaniem to lać, tylko najlepiej zlej ten stary olej.....Ewentualnie wyjeźdź go do końća i dopiero lej nowy, nie mieszaj dwóch...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang555ter Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Mój kuzyn miał mbx jeżdżoną na mixolu, zmienił na syntetyk i mu się przetarła, więc uważaj z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A teraz trochę odwrócę pytanie. Ilu z Was wypłukało ten nagar a ilu o tym tylko czytało czy też słyszało?Dobre pytanie ;) jeszcze nigdy nie maiałem przpadku ze zatarłem moto a jeżdze na różnych olejeach simsonem rok jeździłem na mixolu/luxie potem orlenowski półsyntetyk a jak nie było pod reka mixolu to sie od kosiarki brało syntetyka husqwarny....i co i nic simson chodził zaden nagar nic po 12 tys rozebrałem go do remontu nagaru pełno było mimo ze na syntetyku jeździłemA co mieszania olejów to ja mieszam w suzuki najpierw miałem castrol syntetyk póxniej wlałem JB geman oil półsytnetyk a później full syntetyk huski a suczka nadal chodzi a ma 25 tys bez remontutak samo ze skuterem jak go kupiłem to w dozowniku był olej koloru mixolu możśe mixol wyjeździłem go do końca i włałem półsyntetyk i chodzi....... a ma 27 tysWidać nie dbacie i sie na znacie że sie zacierają wam sprzety Czytałem że ktos zatarł CZ 175 jak można taki motor zatrzeć :flesje: ;) dla mnie skandal takimi gratami to sie "prawie" bez oleju jeździło jesze na przepalonym albo jakims mineralnym od ciagnika pozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi