marelx Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 tak to prawdamozna przyjechac w dwa mota, drugi nie musi byc triumph. Mozna sie do mnie dokleic :biggrin:Trzeba sie gumowac, do jutra rezerwacjapozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 witam wszystkichz białegostoku tez jadą dwa Triumphy plus dwa inne moto .....pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ihriel Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witam, melduję, że się wybieram. :biggrin: (puszką w prawdzie, ale nie odpuszczę). Wszystkie informacje w sierpniowym numerze "Świata motocykli". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 tez sie wybieram z kolega (znaczy sie on na swoim moto) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Czyli sie przyklejam Bart (na swoim moto oczywiscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 witam wszystkichz białegostoku tez jadą dwa Triumphy plus dwa inne moto .....pozdr Kiedy wyjężdzacie? Może podłączyłbym się za warszawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 możesz sie podłączyć z tym że my se chyba troche "skomplikujemy" traskę.czyli b-tok,łomża,ostrołeka,różan,pułtusk,serosk,zakroczyn,wyszogród,sochaczew,i dalej wiadomo,także niewiem gdzie możesz sie podłączyc,chyba że pojedziemy"normalnie' koło Twojego wiasta pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marelx Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ja z torunia jade juz w piatek, niestety z kumplem na jednym moto,takze do zobaczenianarx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 ja z torunia jade juz w piatek, niestety z kumplem na jednym moto,takze do zobaczenianarx Życze dobrej zabawy. Ja musze zostać w domu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregmoto Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 no wiec byłem i ... może być ,choć importer trochę się nie wywiązał.Ale nie żałuje!Opisujcie swoje wrażenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marelx Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 dlaczego moze byc, moim skromnym zdaniem bylo super, praktycznie niczego nie brakowalo (male nie dociagniecia - sa wszedzie)świetna atmoswerka, fajni ludzie, sporo ciekawego sprzetu, jazdy testowe (uuuaaa nowy triple wyrywa raczki :) )w domkach troche waliło :) ale luzik, bylo bardzo bardzo sympatycznie na mojej stronce mozna obejzec fotki ze zlotuwww.marelx.prv.plzapraszam pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIOGUN Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 WITAM WSZYSTKICH JAK NA PIERWSZĄ IMREZKĘ TO CHYBA BYŁO NIE ŹLE TERAZ TRZEBA POCZYNIĆ DALSZE KROKI ZWIĄZANE ZAŁOŻENIEM KLUBU JEŻELI TAK OWY MA ZAISTNIEĆ , ALE TO ZALEŻY JUŻ OD NAS SAMYCH POZDR. DLA WSZYSTKICH SHOGUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi