Klas500 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Dzieki dla tych, którzy przybyli. Mam nadzieje, że wszyscy bawili sie tak zajebiscie jak ja. Za rok na pewno bedzie lepiej. Pomyslimy o cieplejszym terminie. Ci, któryz nie byli w tym roku niech żałują. Jeszcze raz dzieki. Jeśli tylko nie nastąpią jakieś nieprzewidziane okoliczności , to za rok będę na bank , a jeśli jeszcze będzie cieplej , to jak dla mnie , zlot może trwać nawet tydzień!Powtórzę tylko:niech żałują , Ci co nie byli!Takiego klimatu próżno szukać na innych zlotach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Podnia nie za maco znaczy sie nie ma za co :icon_question: :):) echhh ;) Outlaws :) .. do nastepnego :bigrazz: :biggrin: S.Y.L.O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Dzieki dla tych, którzy przybyli. Mam nadzieje, że wszyscy bawili sie tak zajebiscie jak ja. Za rok na pewno bedzie lepiej. Pomyslimy o cieplejszym terminie. Ci, któryz nie byli w tym roku niech żałują. Jeszcze raz dzieki.P ognia i inni uczestnicy zlotu w Niechorzu jest opcja???? zrobienia zlotu w lipcu w tym samym miejscu co teraz .A my samsung to razem brąksa pili.Do zobaczenia na trasieeeeeeeeeee. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Green oszukales mnei normalnie :icon_mrgreen: miales sie ujawnic ;) i ja teraz nie wiem kim jestes , chociaż sie domyslam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Green oszukales mnei normalnie :banghead: miales sie ujawnic :cool: i ja teraz nie wiem kim jestes , chociaż sie domyslam ;)No to jest problem.W sobotę była bajerka (przyjechałaś) merem.Was prowadziłem z przystanku PKS.P.S Będę na imprezce w Słupsku.PZDR :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Speed hahaha to TY!! Już wiem , Ty tak zajefajnie tańczyłes szkoda tylko ze Ci się scena skończyła hihihihi te kocie ruchy ..... haha Pozdrooooo dla Pomorza zach. :biggrin::) :biggrin: :) S.Y.L.O. P.S.Mnie nie bedzie w Słupsku na imprezie . no niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Speed hahaha to TY!! Już wiem , Ty tak zajefajnie tańczyłes szkoda tylko ze Ci się scena skończyła hihihihi te kocie ruchy ..... haha Pozdrooooo dla Pomorza zach. :):) :biggrin: :) S.Y.L.O. P.S.Mnie nie bedzie w Słupsku na imprezie . no niestety.To WIELKA :biggrin: szloda .S.Y.L.O Moc z nami h.j z nimi. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi