Skocz do zawartości

zlot nad morzem w Niechorzu

pognia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki dla tych, którzy przybyli. Mam nadzieje, że wszyscy bawili sie tak zajebiscie jak ja. Za rok na pewno bedzie lepiej. Pomyslimy o cieplejszym terminie. Ci, któryz nie byli w tym roku niech żałują. Jeszcze raz dzieki.

Jeśli tylko nie nastąpią jakieś nieprzewidziane okoliczności , to za rok będę na bank , a jeśli jeszcze będzie cieplej , to jak dla mnie , zlot może trwać nawet tydzień!Powtórzę tylko:niech żałują , Ci co nie byli!Takiego klimatu próżno szukać na innych zlotach :)

Dzieki dla tych, którzy przybyli. Mam nadzieje, że wszyscy bawili sie tak zajebiscie jak ja. Za rok na pewno bedzie lepiej. Pomyslimy o cieplejszym terminie. Ci, któryz nie byli w tym roku niech żałują. Jeszcze raz dzieki.

P ognia i inni uczestnicy zlotu w Niechorzu jest opcja???? zrobienia zlotu w lipcu w tym samym miejscu co teraz .A my samsung to razem brąksa pili.Do zobaczenia na trasieeeeeeeeeee. ;)

Green oszukales mnei normalnie :banghead: miales sie ujawnic :cool: i ja teraz nie wiem kim jestes , chociaż sie domyslam ;)

No to jest problem.W sobotę była bajerka (przyjechałaś) merem.Was prowadziłem z przystanku PKS.P.S Będę na imprezce w Słupsku.PZDR :) :crossy:

Speed hahaha to TY!! Już wiem , Ty tak zajefajnie tańczyłes szkoda tylko ze Ci się scena skończyła hihihihi te kocie ruchy ..... haha Pozdrooooo dla Pomorza zach. :biggrin::) :biggrin: :) S.Y.L.O.

P.S.Mnie nie bedzie w Słupsku na imprezie . no niestety.

Speed hahaha to TY!! Już wiem , Ty tak zajefajnie tańczyłes szkoda tylko ze Ci się scena skończyła hihihihi te kocie ruchy ..... haha Pozdrooooo dla Pomorza zach. :):) :biggrin: :) S.Y.L.O.

P.S.Mnie nie bedzie w Słupsku na imprezie . no niestety.

To WIELKA :biggrin: szloda .S.Y.L.O Moc z nami h.j z nimi. :biggrin: