Janek123 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zajebiscie, że kontynuujecie End OF Summer Party. Impreza rok temu w Sławnie była rewelacyjna. Mam nadzieje, że tak samo będzie w Niechprzu. Jade na bank. Pytanie, czy zbiera sie jakas ekipa z okolic Słupska lub Koszalina. Z chęcią dołączę. Dajcie znac na forum. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Jadą OUTLAWS MC :icon_exclaim: :icon_exclaim: :banghead: i nie zrzeszone grupy. :( ;) ;) :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Jadą OUTLAWS MC :P :clap: :clap: i nie zrzeszone grupy. :) :) :) :) no beda KARDANOWCY ,de'ROKER, CRUISERY, GRYFICI, moze FAKERSI, no jeszcze sami nie wiedza jak sie zwa TEZ BEDA :) ALE BEDZIE JAZDA-OJ BEDZIE SIE DZIAŁO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 no beda KARDANOWCY ,de'ROKER, CRUISERY, GRYFICI, moze FAKERSI, no jeszcze sami nie wiedza jak sie zwa TEZ BEDA :) ALE BEDZIE JAZDA-OJ BEDZIE SIE DZIAŁO :)Fajnie że jadą te KLUBY :) :P :: : ale Jankowi152 chodziło :) :i: : o ekipę z okolic Słupska-Koszalina :) :) :: : A OUTLAWS MC są w Slupsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Fajnie że jadą te KLUBY :) :P :: : ale Jankowi152 chodziło :) :i: : o ekipę z okolic Słupska-Koszalina :) :) :: : A OUTLAWS MC są w Slupsku.Oczywiscie bedzie w duzej grupie Zachodniopomorska Grupa Motocykli Ciezkich bo Niechorze jest to czego nam na pozegnanie lata potrzeba ( JODU). no beda KARDANOWCY ,de'ROKER, CRUISERY, GRYFICI, moze FAKERSI, no jeszcze sami nie wiedza jak sie zwa TEZ BEDA :) ALE BEDZIE JAZDA-OJ BEDZIE SIE DZIAŁO :)General nie zapominaj o licznej Zachodniopomorskiej Grupie Motocykli Ciezkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 SORKI :) ale nie wiedziałem :) O tak zacnej :) GRUPIE :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 SORKI :) ale nie wiedziałem :) O tak zacnej :) GRUPIE :) :) NIE LICZA SIE NAZWY WAZNY JEST KLIMAT I DOBRA ZABAWA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 NIE LICZA SIE NAZWY WAZNY JEST KLIMAT I DOBRA ZABAWA :) My z Zachodniopomorskiego zawsze się dobrze bawimy, u nas nikt do nikogo nie strzela i nikt nie dźga nożem :) , wszyscy są OK. i na pewno będzie udana impreza jak zawsze . :) Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 To ma być paffffffffpaf.To ma być zlot motocyklowy a nie jakieś pokazy w stylu contry.Wiem że mot. z ZACH-POM bardzo fajnie się bawią choć mieszkam w ZACH-POM 4 lata i Nie znam tak jak ty wszystkich. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 się właśnie zastanawiam czy się wybrać, jestem z Opalenicy 40 km od Poznania, może ktoś z okolic się wybiera? My pojedziemy w dwóch, ja i mój ojczulek. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ale sobie słodzicie chłopaki :) :) . Ale racja jest taka ze liczy się zabawa i klimat :) pozdrowienia i do zobaczenia tam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ale sobie słodzicie chłopaki :biggrin: :icon_eek: . Ale racja jest taka ze liczy się zabawa i klimat :icon_razz: pozdrowienia i do zobaczenia tam !Wiem że liczy się klimat i dobra zabawa :bigrazz: :clap: A My to się SAMSUNG chyba poznali w GARNCARSKIM BRODZIE :icon_idea: .W niechorzu się okarze czy się myle.I stawiam VTX 1800 r że wyjadą :biggrin: zmiasta A do niechozra. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonkominiarz Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 W dniach 25-27 sierpnia w Niechorzu, koło Rewala odbędzie się zlot otwarty, dla wszystkich motocyklistów i miłośników motocykli. Wjazd jedyne 25 złotych. W programie moc atrakcji, najweselsze konkurencje, miłe panie i świetne kapele. Na scenie wystąpi między innymi Maciej Silski, gwiazda programu Idol. Teren zlotu przylega do nadmorskij plaży. Więcej informacji www.outlawsmc.pl tel 0 511 26 86 10 lub 694 03 68 34myśle że będzie ok nie mam planów na wyjazd gdzie indziej więc NIECHORZE pozdro :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Wiem że liczy się klimat i dobra zabawa :bigrazz: :clap: A My to się SAMSUNG chyba poznali w GARNCARSKIM BRODZIE :icon_idea: .W niechorzu się okarze czy się myle.I stawiam VTX 1800 r że wyjadą :biggrin: zmiasta A do niechozra. :wink: Green nie mam pojęcia kim mozesz byc ale w garncarskim brodzie byłam :icon_eek: Ujawnij sie w Niechorzu :biggrin: :bigrazz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Green nie mam pojęcia kim mozesz byc ale w garncarskim brodzie byłam :banghead: Ujawnij sie w Niechorzu :D :D :icon_arrow:Cz ctyuję BUK MIĘ STWORZYŁ SZATAN WYCHOWAŁ . Jak tak to Ciebię znajdę. :icon_twisted: :icon_arrow: :icon_arrow: Jak się mylę to i tak wiem ;) i cię sam zagadam.(daj znać czy dobry cytat) pzdr cC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi