Vatzeque Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 @Mikosław, niet.Pitu, przed egzaminem on wszystko objaśnia i pyta: "jakieś pytania?" Możesz wtedy pytać go nr buta nawet :icon_mrgreen: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisYZF Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Kilka dni temu zrobilem A i nawet bym nie pomyslal ze sa takie pierdoly jak ktora noga pierwsza stoi na ziemi, to jakies chore jest. Egzamin byl pestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALDEK72 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 WALDEK72, przecinki i kropki Ty znaju?znaju lecz nie uzywaju :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) to którą nogą stajesz nie ma znaczenia ale ale chłopie kto Cie uczył nie hamujesz nożnym tylko ręcznym nożny jest do asekuracje w motocyklu hamulców używa się 95% ręczny 5% nożny !!! ale żebyś czasem niemiał uślizgu przedniego koła jeśli nie masz wyćwiczonego hamowania przodem hamuj jak Ci wygodnie abyś zdał !!! POWODZENIA Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez filon89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 z tymi nogami to pokręcone jest. Jak ja zdawałem egzamin to robiłem tak, miałem ten 3 czy 4 bieg i zchodziłem powoli, gdy miałem 2 dawałem po hamulcach i stawałem przed linią, a w między czasie wbijałem 1 i lewa noga na glebie, a prawa na podnóżku. Efekt? zdałem za 1 razem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zaraz będe wychodził... O 10:30 godzina "zero" :buttrock:Jak wróce to zdam relacje P.S - koszulka forumowa na szczęscie musi być :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 dasz radę! zdaj relacje niezależnie od wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zaraz będe wychodził... O 10:30 godzina "zero" :biggrin:Jak wróce to zdam relacje P.S - koszulka forumowa na szczęscie musi być :icon_twisted:zobaczą koszulke może przepuszczą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi