michałek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Witam jaki powinien być Luz między tłokiem a cylindrem jak zanosze na szlif Moto to honda mtx W zakładzie mi mówile że 0,04 mm czy to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 tak 0,04-0,03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Witam jaki powinien być Luz między tłokiem a cylindrem jak zanosze na szlif Moto to honda mtx W zakładzie mi mówile że 0,04 mm czy to prawda ?zalezy w jakim moto. Jezeli masz cylinder z nicasilem to luz pomiedzy tłokiem a cylindrem powinien być "pięć stetek" czyli pięć setnych milimetra 0,05mm natomiast maksymalny luz który oznacza ze tłoka juz czas wymienic to 0,1mm a co do tulei żeliwnej to nie wiem moze własnie 0,04mm. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi