Adam94 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 witam mam pytanie czy mogę zarejestrować motorower pół roku od kupna mam umowę ale go nie przerejestrowałem bo mi to nie było potrzebne a teraz chcę sprzedać i nie wiem czy teraz da rade .kolega mi mówił że jest czas 1 miesiąc na przerejestrowanie a później trzeba odnowa pisać umowę .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 witam mam pytanie czy mogę zarejestrować motorower pół roku od kupna mam umowę ale go nie przerejestrowałem bo mi to nie było potrzebne a teraz chcę sprzedać i nie wiem czy teraz da rade .kolega mi mówił że jest czas 1 miesiąc na przerejestrowanie a później trzeba odnowa pisać umowę .pozdrawiam Idz śmiało rejestruj nic ci nie powiedzą. (ja rejestrowałem po roku i nikt nic nie powiedział) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi