kwas Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 co wyszlo to wyszlo ale to nie znaczy ze mozesz mnie obrażac i wypisywac swoje wymysly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 to nie znaczy ze mozesz mnie obrażac i wypisywac swoje wymyslyCzy ja Cię obrażam ???jakie wymysły CZŁOWIEKU !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 No to dla twojej wiadomosci ja mu tego motocykla nie sprzedalem tylko kto inny, a obraziles mnie ta swoja wypowiedzia która nie ma nic wspolnego z prawda:Oj to nie ładnie z jego strony!!!.Jeszcze sprzedać to kumplowi z forum,który poźniej napisze na 4um co jest nie tak z motorkiem a wszystko niby miało być super. człowieku :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi