Karol-Derbi Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Siema. Tej Aprilii Mx 125 z allegro nie polecam. Sam chciałem ją kupić, ale mimo tego że sprzedający w ogłoszeniu pisze: bezwypakowa, to po dłuższej rozmowie dowiedziałem się że motor był po wypadku. Miał rozwalony przód i w tym stanie zostal przywieziony z Niemiec. Naprawa objmowała m.in. prostowanie lag i pułek i NIE BYŁA PRZEPROWADZONA W PROFESJONALNYM SERWISIE A ELEMENTY NIE ZOSTAŁY WYMIENIONE NA NOWE. P.S. Szukam 125 2t do 8 tys. jeśli ktoś ma coś fajnego do sprzedania niech da znać. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 U mnie w mieście jeden koleś zapina Huską SM 125 i musze przyznać że całkiem szybko, przy okazji bardzo ładnie wygląda. To chyba rocznik 2002 alo 2003. Podpytam go dokladnie o szczegóły, może ma jakąś serwisówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi