Skocz do zawartości

Enduromaniacy (leśne ludki :P) z Łodzi i okolic...

Jackuzy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

hehe no spoko kiedys przyjedziecie ja zastanawiam sie czy kupic ktm-a gs 620 z niemiec cena kolo 6000zl 96r

czy kupic 2T honde cr 250 taka za 3000zl ehh

Wieluń huuu troche masz do mnie ja na twoim miejscu wybral bym sie w okilice kleszczowa na odkrywke tam napewno jest gdzie posimigac hehe a takto z wielunie nie znam nikogo pare razy gralismy tam w pilke cze

no niema sprawy tylko motor sobie kupie mam prawie 6tys i nie wiem co kupic

mozemy posimigac po odkrywce lub okolicach jezeli je znacie bo ja niee a i gdzies w pazidzierniku u nas beda 4 osoby simigajace na enduro a wiec :) jakos sie zgadamy a no i tez zapraszam do mnie od bełka mieszkam jakies 26 kilometrow z kawalkiem za Zelowem tez znajdzie sie pare fajnych miejsc do simigania pozdro

Edytowane przez ninjabike

Hej :bigrazz: jeszcze 2h temu byłem w bełchatowie :clap:.....a wczesniej w szczecinku (pojezierze drawskie) zreszta juz pisalem....ehhhh zebym tam mial motorek to bym sobie posmigał po tamtych lasach ze heeej!! :biggrin: spotkalismy w Sporym (taka miejscowość) trzech ludkow na enduro :icon_idea: jedna Husqvarna 250 2T jedna 4T nie wiem pojemnosci i Honda 4T ale nie wiem dokładnie co to moge powiedziec że czarna była :biggrin: i gosc miał problemy z odpałką ale mu się udało ... tylko nadgarstek w dół i jazda szukać kolegów :icon_razz:....jeszcze dłuzszą chwile go bylo slychać :icon_eek:......Mnie teraz czeka rozpoławianie silnika :wink: zna ktoś nie drogiego i dobrego mechanika w Łodzi żeby mu to dać? kwestia nie jest duża...część juz jest rozebrana...trza wymienić łozysko na korbowodzie i być może korbowód....kwestia rozłożenia silnika....

Edytowane przez Jackuzy

Byłem tam ze 3 lata temu na wakacjach, właśnie okolice szczecinka, borne sulinowo itd. Tereny fajne bo dużo lasów. W ostatni długi weekend byłem na mazurach, okolice Olsztyna i mam jakieś lepsze wspomnienia, bo jak się wjechało do lasu to albo rzeczka, albo błotko. Najgorzej było z leśniczymi :wink: z siekerami nas ganiali za hałasowanie

pzdr

Fajnie się jedzie ze Szczecinka do Białego Boru lasami a potem do Jeziernika również lasem :wink: Można w Białym Borze sobie objechać 2 jeziora do okoła (jedna pętla w miare krótka i teren łatwy oraz duża, której mi się jeszcze nie udało objechać bo niestety wtedy jeszcze rowerek do dyspozycji był). Podczas jazdy mija się dużo fajnych bunkrów bo jak wiadomo był tam wał pomorski. Może nam się kiedyś uda tam ustawić bo na prawde super tereny a co najważniejsze jestem w stanie nocleg i garażowanie załatwić za darmo (babka tam mieszka).

Sry za off topa ale zobaczyłem, że o tamtych okolicach piszecie :bigrazz:

Pozdrawiam Marek.

Fajnie się jedzie ze Szczecinka do Białego Boru lasami a potem do Jeziernika również lasem :wink: Można w Białym Borze sobie objechać 2 jeziora do okoła (jedna pętla w miare krótka i teren łatwy oraz duża, której mi się jeszcze nie udało objechać bo niestety wtedy jeszcze rowerek do dyspozycji był). Podczas jazdy mija się dużo fajnych bunkrów bo jak wiadomo był tam wał pomorski. Może nam się kiedyś uda tam ustawić bo na prawde super tereny a co najważniejsze jestem w stanie nocleg i garażowanie załatwić za darmo (babka tam mieszka).

Sry za off topa ale zobaczyłem, że o tamtych okolicach piszecie :bigrazz:

Pozdrawiam Marek.

Hehh bylo by suuuper...:clap: Tylko kwestia przewozu maszyn ..... moze się zbierze grupka chetnych to sie tam wszystcy spotkamy?:biggrin:

W sobotę się na 100% wybieram na żwirownię do Łasku, podobno jakiś rajd samochodowy jest. Ninjabike, mógłbyś potwierdzić te informacje? Jadę tam tak czy inaczej ale nie koniecznie na motocyklu, mogę być ewentualnie białym Mitsubishi Pajero ;)

pzdr

W sobotę się na 100% wybieram na żwirownię do Łasku, podobno jakiś rajd samochodowy jest. Ninjabike, mógłbyś potwierdzić te informacje? Jadę tam tak czy inaczej ale nie koniecznie na motocyklu, mogę być ewentualnie białym Mitsubishi Pajero :icon_twisted:

pzdr

potwierdzam to, może zachaczysz "po drodze" o Krosno ? ;)

transport bus + 4os

stała trasa Łódź-Paryż-Łódź
PW, GG lub 663 231 860

W sobotę się na 100% wybieram na żwirownię do Łasku, podobno jakiś rajd samochodowy jest. Ninjabike, mógłbyś potwierdzić te informacje? Jadę tam tak czy inaczej ale nie koniecznie na motocyklu, mogę być ewentualnie białym Mitsubishi Pajero :icon_twisted:

pzdr

na jutro sie dowiem ale rajdy zazwyczaj sa w pazidzierniku chociasz... ;) tam co weekend ktos simiga ale jutro dam znac