Mr.Maciek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A wiecie gdzie jest Wieluń? Ja mieszkam niedaleko ale nie mam z kim latać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 za tydzień też mnie nie będzie, Enduro-Krosno jest wtedy Jeden w tą czy tą! :( taki żarcik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 hehe no spoko kiedys przyjedziecie ja zastanawiam sie czy kupic ktm-a gs 620 z niemiec cena kolo 6000zl 96rczy kupic 2T honde cr 250 taka za 3000zl ehh Wieluń huuu troche masz do mnie ja na twoim miejscu wybral bym sie w okilice kleszczowa na odkrywke tam napewno jest gdzie posimigac hehe a takto z wielunie nie znam nikogo pare razy gralismy tam w pilke cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ja mieszkam blisko odkrywki. Nigdy nie byłem tam pojeździć, ale podobno jest gdzie. Jak coś to moglibyśmy kiedyś zebrać ekipe i pośmigać. Ja ze swojej strony moge załatwić XLR125, DT125 i oczywiście siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) no niema sprawy tylko motor sobie kupie mam prawie 6tys i nie wiem co kupic mozemy posimigac po odkrywce lub okolicach jezeli je znacie bo ja niee a i gdzies w pazidzierniku u nas beda 4 osoby simigajace na enduro a wiec :) jakos sie zgadamy a no i tez zapraszam do mnie od bełka mieszkam jakies 26 kilometrow z kawalkiem za Zelowem tez znajdzie sie pare fajnych miejsc do simigania pozdro Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez ninjabike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Hej :bigrazz: jeszcze 2h temu byłem w bełchatowie :clap:.....a wczesniej w szczecinku (pojezierze drawskie) zreszta juz pisalem....ehhhh zebym tam mial motorek to bym sobie posmigał po tamtych lasach ze heeej!! :biggrin: spotkalismy w Sporym (taka miejscowość) trzech ludkow na enduro :icon_idea: jedna Husqvarna 250 2T jedna 4T nie wiem pojemnosci i Honda 4T ale nie wiem dokładnie co to moge powiedziec że czarna była :biggrin: i gosc miał problemy z odpałką ale mu się udało ... tylko nadgarstek w dół i jazda szukać kolegów :icon_razz:....jeszcze dłuzszą chwile go bylo slychać :icon_eek:......Mnie teraz czeka rozpoławianie silnika :wink: zna ktoś nie drogiego i dobrego mechanika w Łodzi żeby mu to dać? kwestia nie jest duża...część juz jest rozebrana...trza wymienić łozysko na korbowodzie i być może korbowód....kwestia rozłożenia silnika.... Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Byłem tam ze 3 lata temu na wakacjach, właśnie okolice szczecinka, borne sulinowo itd. Tereny fajne bo dużo lasów. W ostatni długi weekend byłem na mazurach, okolice Olsztyna i mam jakieś lepsze wspomnienia, bo jak się wjechało do lasu to albo rzeczka, albo błotko. Najgorzej było z leśniczymi :wink: z siekerami nas ganiali za hałasowanie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Fajnie się jedzie ze Szczecinka do Białego Boru lasami a potem do Jeziernika również lasem :wink: Można w Białym Borze sobie objechać 2 jeziora do okoła (jedna pętla w miare krótka i teren łatwy oraz duża, której mi się jeszcze nie udało objechać bo niestety wtedy jeszcze rowerek do dyspozycji był). Podczas jazdy mija się dużo fajnych bunkrów bo jak wiadomo był tam wał pomorski. Może nam się kiedyś uda tam ustawić bo na prawde super tereny a co najważniejsze jestem w stanie nocleg i garażowanie załatwić za darmo (babka tam mieszka). Sry za off topa ale zobaczyłem, że o tamtych okolicach piszecie :bigrazz: Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Fajnie się jedzie ze Szczecinka do Białego Boru lasami a potem do Jeziernika również lasem :wink: Można w Białym Borze sobie objechać 2 jeziora do okoła (jedna pętla w miare krótka i teren łatwy oraz duża, której mi się jeszcze nie udało objechać bo niestety wtedy jeszcze rowerek do dyspozycji był). Podczas jazdy mija się dużo fajnych bunkrów bo jak wiadomo był tam wał pomorski. Może nam się kiedyś uda tam ustawić bo na prawde super tereny a co najważniejsze jestem w stanie nocleg i garażowanie załatwić za darmo (babka tam mieszka). Sry za off topa ale zobaczyłem, że o tamtych okolicach piszecie :bigrazz: Pozdrawiam Marek. Hehh bylo by suuuper...:clap: Tylko kwestia przewozu maszyn ..... moze się zbierze grupka chetnych to sie tam wszystcy spotkamy?:biggrin: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Było by miło ale to już w przyszłym roku o podobnej porze bo wtedy powinienem już mieć własny sprzęcik i być w kraju :bigrazz: . A co do pobytu to sądze, że coś koło 5 dni można by było tam posiedzieć :wink: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 W sobotę się na 100% wybieram na żwirownię do Łasku, podobno jakiś rajd samochodowy jest. Ninjabike, mógłbyś potwierdzić te informacje? Jadę tam tak czy inaczej ale nie koniecznie na motocyklu, mogę być ewentualnie białym Mitsubishi Pajero ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 W sobotę się na 100% wybieram na żwirownię do Łasku, podobno jakiś rajd samochodowy jest. Ninjabike, mógłbyś potwierdzić te informacje? Jadę tam tak czy inaczej ale nie koniecznie na motocyklu, mogę być ewentualnie białym Mitsubishi Pajero :icon_twisted: pzdr potwierdzam to, może zachaczysz "po drodze" o Krosno ? ;) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 W sobotę się na 100% wybieram na żwirownię do Łasku, podobno jakiś rajd samochodowy jest. Ninjabike, mógłbyś potwierdzić te informacje? Jadę tam tak czy inaczej ale nie koniecznie na motocyklu, mogę być ewentualnie białym Mitsubishi Pajero :icon_twisted: pzdrna jutro sie dowiem ale rajdy zazwyczaj sa w pazidzierniku chociasz... ;) tam co weekend ktos simiga ale jutro dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Z tego co wiem to w piątek jest zapoznanie z trasą, a w sobotę od 9:00 sam rajd. Podkreślam że to rajd samochodowy ;) Jak będę coś jeszcze wiedział to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 witampodejzewam ze tez sie stawie na zwirowni w lasku na tym rajdzie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi