Badyl Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ja teraz się zastanawiam nad zmianą moto. Tylko że ja to jakąś 125. I myślę że jakbym szukał full crossa to byłaby to CR 125 a enduro to DT 125R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 no KTM w zasadzie ale jak zobaczylem gdzie te motory sa to chyba dam sobie spokoj heh a widze ze masz MTX-a tez kiedys mialem kupilem za 350 zl taki z rocznika 90ale caly do rematu zalorzylem swiatlo bo nie mial i takie tam pierdoly plastyki byly pomalowane pendzelkiem jak i ram kupielm silnik drugi za 300 zl ale tez go trzeba bylo zrobc wszystko mnie wynioslo tak kolo900zl i szprzedalem go za 1500zl potem byl KLR, dominator a pomiedzy nimi 3 cz 3 kolowiec simsony komarki jawki i jakies ine cuda bylo fajnie wszystkie kupowalem robilem i sprzedawalem teraz szukam nastepnego motorku hehe pozdro Heh ja nie mam MTXa :crossy: mam DT80 ale model chłodzony powietrzem z 1981 roku MX :P i co do roboty z nim to heh...musze bak kupić i troche go odmalować ale w tej chwili to sa najmniejsze problemy...mam ukręcony gwint od świcy i musze to jakoś naprawić :] echhh pech to pech :clap: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 a u mnie sie okazalo ze swieca padla ehh i dlatego nie pojechalem w srode szkoda ;/ moze juz w przyszlym togodniu nowe moto bedzie a teraz tylko wyszykowac mojego ktm i na sprzedaz ;D ktos chetny to zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 to była mooocno pechowa środa...:P ale chyba będe miał nową głowicę :crossy: zobaczymy :clap: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 a mnie się i jedno i drugie podoba http://img138.imageshack.us/my.php?image=photo007go0.jpg < tyle zostało z dętki Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 a mnie się i jedno i drugie podoba http://img138.imageshack.us/my.php?image=photo007go0.jpg < tyle zostało z dętki heh LOL kupka gumy?:P....może da się zwulkanizować spowrotem w dętke :crossy: co do wycieczki sobota/niedziela....to według prognoz wetherzentrale nie wyglada to za ładnie...tzn mowa o pogodzie. no ale jak będzie naprawde się okaze.... Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ładny ze mnie cyc hehe dt z mtx-em pomylic huhu :P A no to panowie gdzie sie wybieracie milych doznan i polamania tłoka :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 To wczoraj chłopaki poszaleliście na piątkowisku. Może jakieś foty albo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) a mnie się i jedno i drugie podoba http://img138.imageshack.us/my.php?image=photo007go0.jpg < tyle zostało z dętkihehe ja kiedys od twojego brata albo od kumpla co jest z toba na zdjeciach kupilem Kawasaki KLR w styczniu na motobazarze ale je roz...dupilem potem to byl juz zlom i sprzedalem do Łodzi za ta sama cene hehe pozdro Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez ninjabike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 hehe ja kiedys od twojego brata albo od kumpla co jest z toba na zdjeciach kupilem Kawasaki KLR w styczniu na motobazarze ale je roz...dupilem potem to byl juz zlom i sprzedalem do Łodzi za ta sama cene hehe pozdro chyba mnie z kimś pomyliłes, mój brat na choperkach jeździ :P Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Hey chłopaki, ja też mieszkam niedaleko łodzi. Kiedyś właśnie myślałem żeby sobie pojechać na piątkowisko. Niestety narazie brak fuduszy na moto bardziej na tor. Ale może kiedyś wpadne swoim MTX-em. Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Hey chłopaki, ja też mieszkam niedaleko łodzi. Kiedyś właśnie myślałem żeby sobie pojechać na piątkowisko. Niestety narazie brak fuduszy na moto bardziej na tor. Ale może kiedyś wpadne swoim MTX-em. Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Hey chłopaki, ja też mieszkam niedaleko łodzi. Kiedyś właśnie myślałem żeby sobie pojechać na piątkowisko. Niestety narazie brak fuduszy na moto bardziej na tor. Ale może kiedyś wpadne swoim MTX-em. Pozdrawiam :P Usun jeden poszt bo dwa wsadziłeś... Zapraszamy :crossy: ja w bełchatowie mam rodzinke jakby ktos pytał :clap: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Niechcący nacisnąłem dwa razy i zorbiło dwa posty, a teraz nie da się usunąć. :clap: ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 chyba mnie z kimś pomyliłes, mój brat na choperkach jeździ :clap:ciebie moze tak ale nie tego typka ktory jest na zdjeciach z toba na bikepics jak podjezdrzasz pod gore on siedzial na yamaszcze moze mi sie pomylilo heh sorki ale on mowil mi ze ma brata czy kuzyna ktory z nim simiga mysilalem ze to ty...narazie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi