Jackuzy Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Witaj w klubie.....tzn ja juz wychodze na prosta ale katarek jeszcze doskwiera ;/ a cholera za oknem pogoda zajebista ;/;/;/;/ jak mnie to wku*** Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 a tam Panowie ;D ... ja też smarkam jak się da.... i co z tego najwyżej wezmę ...... chusteczki na droge :D ;) ;) ..... .... może jednak ktoś jedzie co Panowie .... chyba nie przepuścicie tak dobrej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Mi dzisiaj w drodze do Liberty padła uszczelka pod głowicą więc na kilka dni odpadam niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 a tam Panowie ;D ... ja też smarkam jak się da.... i co z tego najwyżej wezmę ...... chusteczki na droge :buttrock: :crossy: :cool: ..... .... może jednak ktoś jedzie co Panowie .... chyba nie przepuścicie tak dobrej pogody Katarek pikuś ale mokry kaszel i antybiotyk troche gorszy .... no i ta jedyna stojąc nad głową i krzywiąca się na marudzenie zeby pojeździć.... ale jutro się wyrwe... poprostu nie wytrzymam :icon_razz: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 ale jutro się wyrwe... poprostu nie wytrzymam D.gifno i sie wyrwales , pojezdzilismy troche po laskowicach i bylo zajebiscie :icon_mrgreen: kiedy nastepny wypad?? w sumie to juz nie za dlugo pojezdze bo sprzedaje moto wiec cce sie wyszalec za wczasu :notworthy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Hehe :icon_mrgreen: Nastepny wypad jak najszybciej puki pogoda... tylko ze bilans po powrocie do domu to: Wydech odkręcony (i pozbyłem się uszczelek... nie wiem czym to zastąpie i przymocuje ;/ )Gaźnika mocowanie powiedziało mi PaPa trzeba poprawić i kupic nową rurkę....Simeringi dwa po lewej stronie do wymiany co by jakiś olej w silniku był a nie na tylnej oponie i pod silnikiem. No a jutro mam instalacje i właściwie cały dzień pewnie pójdzie na robotę z netem wiec za moto zajmę się dopiero we wtorek czyli w środę będę gotów CHYBA. Więc podskoczę na Łaskowice :icon_razz: może :) ale się zobaczy ;) No Czarci to lataj lataj puki pogoda i puki masz moto :flesje: :crossy: a to jak z tymi oponami w końcu? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 ja mam tak jak ci juz mowilem 120 a dj solo z tego co pamietam ma taka szosowo-szutrowa wiec z nim zagadaj pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 kurde, szkoda że się załatwiłem, fajną traskę bym pokazał :icon_twisted: ale w środe jeździmy, mam dzień wolny od zajęć :buttrock: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) kurde, szkoda że się załatwiłem, fajną traskę bym pokazał :icon_twisted: ale w środe jeździmy, mam dzień wolny od zajęć :buttrock: Czy ta traske moja biedna DyTy wytrzyma? I czy nie uciekniecie mi w las gdzies tak ze was nie dogonię ? :buttrock: echh te traski :buttrock: Napisałem do djsolo o ta opone zobaczymy co odpisze :buttrock: Edytowane 23 Września 2007 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 motorek wytrzyma, kwestia czy kierowca nie padnie :biggrin: a nigdy nie było tak że jak ktoś się został to nikt po niego nie zawrócił Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ojj ojj czyli mam się bać ze zostanę zamęczony ? :) no to się boje :D..... zobaczymy co będzie w środę :bigrazz: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 hmm ciekawa propozycja ale ja to we wtorek bym polatal bo w srode i reszte tygodnia odpada ;] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 echh a ja we wtorek marne szanse..... wątpię żebym się wyrobił bo od rana musze dokończyć instalcję.....czyli jak zwykle kiepawo.....(mam patent na wydech :D sprężynka dokręcająca :D ) za to środa szybciej...echh jak zawsze jednemu pasuje drugiemu nie bardzo i tak w kółko.... ale jutro pod wieczór zajrzę na łaskowice :D koło 18 :D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ojj ojj czyli mam się bać ze zostanę zamęczony ? :biggrin: no to się boje :)..... zobaczymy co będzie w środę :D Oj Bartka traski potrafią zmęczyć!My sie dzisiaj około 18-19 na Łaskowicach będziemy widzieć Jackuzy, czyż nie? :biggrin: Może będzie ktoś znajomy i przypomnę sobie jak się jeździ na motocyklu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 to jak z jutrem ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi