enduromaster Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 chyba ja Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 może jakieś endurko jutro (piątek) koło 17 ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 hehe ;] o 17 mam teorie ... chodz chętnie bym się wybral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Kurcze ja chetnie bym gdzieś polatał ale niemam jeszcze zrobionych świateł i brak OC więc niemoge dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 no to zainteresowani niech się zjawią przed 17 TU dobre opony wymagane bo będzie jechał były trialowiec a to oznacza że jak coś mu się spodoba to na nogach się tam nie wejdzie :( Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 i po jeździe, kto nie był niech żałuje.Spotkaliśmy też "ssaki leśne" :crossy: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Gadaj jak było! Dzisiaj sobie w szkole na j.polskim siedziałem i mi się przypomniało jak to na rampe jechaliśmy polami lasami... jak to bylo super ekstra :) wakacje...sprawny motocykl....adrenalina....aż mi się łezka w oku zakręciła. Ssaki leśne? jeleń? sarna? czy leśniczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 No no opowiadaj....ja dzisiaj leze cały dzień w Łóżku bo mnie jakiś cholerny wirus chwycił ;/ a ssaki leśne to może jakieś panienki na poboczu w okolicy lasu ? :) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Jackuzy prawie trafiłeś , w autach były :crossy: , trochę się kręciliśmy po lesie to 2x się przemieszczały (2 auta oddalone ok 30m) :buttrock: ale traska fajowa, bez dobrych opon nie polecam jechać . Masa zwalonych drzew i błota ponad podnóżki Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 HEj ktoś wie czy w tym roku będzie pogoń za lisem w Łodzi? szukałem po necie ale jakoś nie moge znaleść ... może nie będzie (chociaż by dziwne to troche było) albo dadzą znać dopiero na 3 dni przed jak ostatnio ;] Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 chyba 21 jest pogon za lisem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ale września czy października czy listopada czy jak?:D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) może jakieś enduro sob/niedz ? powiedzmy że start byłby STĄD co do godziny to jeszcze nie wiem, raczej coś koło 15 , może niech najpierw chętni się zgłoszą Edytowane 21 Września 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 punkt jest i co dalej? ja chyba nie bardzo dam rade (nie wygląda na to) ale zapytac można Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 cholera, chyba nici z jady, przeziębienie mnie dopadło :D Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi