Jackuzy Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Nie zmokliscie tam na tym piątkowisku?:biggrin: Ja dzisiaj miałem sprawę a poza tym zmontowałem gaźnik...no cóż moja pierdu pierdu w końcu zaczęła jeździć tak jak trzeba :banghead: jeszcze ostatnie regulację gaźnika (trochę walki z lewym powietrzem) i właściwa świeca :wink: i będzie cudo :cool: no i może nawet podjadę pod górkę w Łaskowicach :P A do tego muszę jeszcze zastosować planowanie głowicy o 1,5 albo 2mm nie pytajcie czemu :P i pierdo** gaźnik na porządny 20mm i powinna w końcu ciągnąć porządnie ( jak na ten motorek ) dobra ale po cholere ja to pisze:P Skuście się na poligon :P myślę ze nie pożałujecie :crossy: za bardzo :P Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Nie zmokliscie tam na tym piątkowisku?:D gdzie tam , żar się z nieba LAŁ :evil: było troszkę zapasów w błocie, filmik wkrótce (bez mojego udziału, robiłem za szofera :icon_mrgreen: ) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 na razie jestesmy w trakcie montowania filmu, nie tylko z wczorajszego wypadu. a dokładniej montuje go czarczi :bigrazz: poki co zmontował takie coś ze zdjęc, strasznie mnie rozbawil ten pokaz slajdów. wlasnie mi sie to laduje na youtuba, jak sie zaladuje i bedzie dzialac to wrzuce tutaj :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Był ktoś z was kiedykolwiek w Łaskowicach w godzinach ranych?:banghead: ja byłem dzisiaj koło 4:40 ;) hehe na wschód słońca ;) zajebiste widoki :P.....mgła na polanach, światła migoczące na horyzoncie, i wschodzące słońce cudnie.....oczywiście nie miałem aparatu bo nie zakładałem ze tam się w ogóle znajdę ale przypadek sprawił ze tam podjechałem :P super polecam Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Sorry k*rwa, ale co Ty robileś o 4:40 na łaskowicach? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Sorry k*rwa, ale co Ty robileś o 4:40 na łaskowicach? :icon_mrgreen: polował na "ssaki leśne" :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 tak tak :P :P :P o 4 odwoziłem moja matkę do Ksawerowa ;) bo wyjechała w góry... a ze jechałem z powrotem przez Konstantynów to przejeżdżałem obok :wink: no i stwierdziłem ze zajrzę z ciekawość :bigrazz:.... wlazłem na tamta górę obok wyrobiska po mokrej trawie.. widok był niesamowity :) bardzo żałuje ze nie miałem aparatu ... no ale nie planowałem ze tam wyląduje :P Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Jest godzina 04:39 ...... jak dla mnie to wszędzie jest ciemno jak w d^pie tygryska .... więc co ty widziałeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 hehe a gdzie siedzisz? w domu czy na jakmś wzniesieniu?:banghead: no zresztą nie wazne... musiał bym fotki porobić... Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 dzis (sobota) o 15 bedziemy na piatkowisku ktos wpada?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 dzis (sobota) o 15 bedziemy na piatkowisku ktos wpada?? pozdro taa, ja byłem o 15:20 i nikogo nie było, na laskowicach tak samo , ech ...... Jutro jeździ ktoś ? może jakieś enduro ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Te barany na rampe pojechały i nic nie powiedziały nikomu... Może po prostu mnie nie chcieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 :] Zapraszam jutro na Poligon :P Złotno około godziny 14:30 na rogu ulic biegunowej i krańcowej :P lub jak ktos wie jak wjechać na poligon pod domkiem koło strzelnicy :crossy: o 15 Czyli tu : http://mapa.szukacz.pl/?&nc=51,77279&ec=19...WYBRANY%20PUNKT lub tu : http://mapa.szukacz.pl/?&nc=51,76485&ec=19...WYBRANY%20PUNKT dajcie znać.... Mozna tam pojeździć troche po lesie, po dróżkach typowo w polu po górkach dołkach uwazając na leje po bombach i tym podobne :banghead: no i jest też transporter :banghead: ten : http://www.bikepics.com/pictures/995694/ :banghead: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Te barany na rampe pojechały i nic nie powiedziały nikomu... Może po prostu mnie nie chcieli... mnie chcieli na szofera busa wyciągnąć , tylko że się zatrułem.....herbatą :) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 no to sobie K**** pojeździłęm :/ ma ktoś na zbyciu dentkę 18? i może jakąś znosną oponę na felgę 18 MAX 120 ? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi