enduromaster Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 ja tam w czwartek zaoram kilka pól w drodze na piątkowicho , a pałczewie nic nie słyszałem, tam jest poprostu kupa piachu i tyle :] Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 w takim razie o ktorej na piatkowisku? moze jakos od rana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 ja tez bym zaoral no ale sx 520 odstawilem do leona i raczej nie ma szans zeby go odebrac nawet do poniedzialku przyszlego ;/ , ale przejade sie z wami autkiem dla przyjemnosci ;] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabol115 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Chetnie bym z wami smignal na piatkowisko ale z tuszyna bez blachy to troche strach... a szkoda :icon_biggrin::(;):( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 w takim razie o ktorej na piatkowisku? moze jakos od rana? koło 11 planuję wyjechać z domu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 w takim razie też wyjadeo 11, może ktoś jeszcze się wybiera na piątkowisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Chętnie bym z wami się przejechał .... ale niestety dla bezpieczeństwa motocykla Ojca .... jestem wywożony nad morze :/ Darlowo dokładniej .... jak ktoś ma po drodze może wpaść obalimy jakąś flaszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) jakby ktoś chciał polatać w większej grupie to będę czekał między godz 10:45-11:00 na torze przy lublinku ( http://tiny.pl/fr5q ) a następnie między 11:05 - 11:20 w Laskowicach w żwirowni ( http://tiny.pl/fr5x ) , dalej lecimy na Piątkowisko ( http://tiny.pl/frf3 ) Edytowane 6 Czerwca 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Podejrzewam, że na Piątkowisku długo nie pojeździmy, bo jest pełno wody i ciężko sie jeździ. Szybko wrócimy na Łaskowice. Chyba że będziemy pływać... Ja biorę koło ratunkowe... STRÓJ NURKA OBOWIĄZKOWY ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) Jedno pytanie jest ktos na forum kto lata po lasach w okolicach bukowca kurowic kraszewa pod Łodzia :biggrin: :biggrin: Edytowane 9 Czerwca 2007 przez mati kmx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 A kto śmiga w okolicach Pabianki? Tam jest taka fajna górka i troche trawy ciągle zoranej przez motocykle. Pytam z ciekawości bo ostatnio tam spotkałem gościa na WR (jak sie niemyle ;P)... Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimoto Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Widze że jesteście zainteresowani toren na Piatkowisku ce was przestrzec przd tamtejszą policją bo jest taka akcja że jeżeli ktoś beż zarejestrowanego motocykla bedzie jechał tą dróżką obok toru to policja waz odrazu bedzie ganiać nie mówie że was złapie bo to trudnie dla niej ale uważajcie. Tamtejsi mieszkancy jak już słyszą ryk motocykli to dźwonią po policje ostatnio kumpli zwineli bo chcieli rozgrzać maszyny na prostej :/ jakiś mocherowy beret podkablował i tyle wiec uważajcie :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Widze że jesteście zainteresowani toren na Piatkowisku ce was przestrzec przd tamtejszą policją bo jest taka akcja że jeżeli ktoś beż zarejestrowanego motocykla bedzie jechał tą dróżką obok toru to policja waz odrazu bedzie ganiać nie mówie że was złapie bo to trudnie dla niej ale uważajcie. Tamtejsi mieszkancy jak już słyszą ryk motocykli to dźwonią po policje ostatnio kumpli zwineli bo chcieli rozgrzać maszyny na prostej :/ jakiś mocherowy beret podkablował i tyle wiec uważajcie :crossy: jasneeena terenie prywatnym to sobie mogą ..... Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) Nie chodzi o teren prywatny, jako sam tor, tylko jazdę po tej drodze przy torze. Od wielu osób słyszałem, że nie powinno się tam jeździć i dostałem zj*by za jazde po tej drodze. Chodzi przede wszystkim o to że mieszkańcy Piątkowiska robią awantury i dzwonią po policję. P.S.: Jakieś plany na dzisiaj? Łaskowice jakieś, czy coś? Edytowane 10 Czerwca 2007 przez djsolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) tor w piatkowisku jest wlasnoscia prywatna? czy trzeba placic zeby na nim jezdzic? :bigrazz: nigdy tam nie bylem ale jak kupie moto to chcialbym sie tam przejechac ale narazie zrasta mi sie noga :bigrazz: :evil: i nie moge jezdzic :wink: P.S.: wczoraj nareszcie sprzedalem kmx :wink: szukam czegos konkretnego co myslicie o tym sprzecie moze ktos z was zna tego goscia i powie mi cos wiecej na ten temat:http://moto.allegro.pl/item202308501_ktm_s..._do_sezonu.htmldzieki pozdro Edytowane 10 Czerwca 2007 przez mati kmx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi