Kaemel Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Chetnie sie przejade dla towarzystwa :), kupiłem dopiero co enduraka, ale to ciezka krowa, wiec na tor sie raczej nie nadaje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Troszke się spoźniliśmy, bo dojechaliśmy na 12, ale i tak nikogo oprócz mnie, Czarczi'ego, Siary_1990 i jeszcze trzech kolegów z którymi przyjechaliśmy nie bylo. A szkoda, ostro poszalałem i sprzęta nowego przetestowałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 a jutro jeździcie ? jest duże prawdopodobieństwo że wpadne pofocić Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ja niestety jade na motobazar do Katowic, a poza tym łańcuch popsułem. Umówmy sie na sobote za tydzień jak da rade, godzina 11:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Odświeżę troszkę temat ogłoszeniem: 10.06.2007r. zapraszam wszystkich enduro/cross maniaków z Łodzi, okolic i nie tylko :) na tor w Piątkowisku. Planujemy być tam na godz. 10:00, ale jak znam życie to będzie to godz. 11:00. Osoby lubiące robić fotki zapraszamy z aparatami foto ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Macie jakąś zbiórkę w Łódzi? bo bym chętnie pojechał ale szczerze nie wiem jak tam dojechać...kiedyś miałem pojechać z grupą ale poszedł w cholere mi wał i nic z tego nie wyszło...albo może ktoś opisze jak tam dojechać z lublinka? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 znaj laske Pana wlasnie zostaniesz oświecony ... Piątkowisko jest w tym miejscu w ogóle Panowie bardzo ciekawie się zapowiada duzo osób kupuje sprzęty ... na ten sezon ... ojj będzie z kim pośmigać będzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 ja moge poprowadzic :) grupe z lodzi mozemy sie umowic na lublinku przy starym terminalu albo kolo liberty motors , wszystkich chetnych zapraszm jesli znajdzie sie wiecej osob to zaczniemy ustalac godzine i gdzie dokladnie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 ja również mogę poprowadzić grupę , nie ma problemu tzn jest jeden > ja lubię zapie**alać :lalag: :notworthy: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Wszyscy lubią zapie**alać jak mają czym :biggrin: Może jeszcze tak dla przyjemności byśmy sobie do Łasku podskoczyli "po drodze". Bartek, Ty znasz drogę wszędzie polami, więc z dojazdem nie będzie problemu. Ja już tylko na tłok czekam i dzida! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 no to lux :banghead: Ja też na tłok czekam i dzida...tylko ze u mnie to jest raczej nieco mniej niz u was....i ja zapie**alam wolniej niż koledzy co wynika z mniejszego motorka ;P ok to jaki termin panowie? Następny weekend? (do tego czasu moja Yamaszka powinna już być jeżdżąca i wstępnie dotarta ( czyli jakieś 150km powinna mieć)) A tak swoją drogą kto tu nie lubi zapie**alać ;P :icon_mrgreen: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Tak jak wcześniej napisałem, że najlepiej 10.06 (niedziela) tak sie z wszystkimi umawiałem. Bo za tydzień to ja niestety jade na bazar do Warszawy, na dwa dni :P A mam taką ochotę pojeździć, że to bania mała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Wiesz co? Nie mów nic o ochocie na pojeżdzenie :icon_exclaim: mam na to ochotę od lutego jak tylko się zrobiło w miare ciepło :/ no ale już nie dużo mi zostało :icon_razz: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 A jakby tak sobie w Boże Ciało na Piątkowisku pośmigać od rana? ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Mam pytanie ktos slyszal moze czy w palczewie (okolice lodzi) nie buduja jakiegos toru na starej cegielni? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi