czarczi Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 a gdzie się podziali wszyscy ludzie z łodzi i okolic ?? tylko tylu nas zostało na tym forum ??pozdor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Ja do Łodzi mam kawałek drogi :icon_exclaim: Ale jeśli kiedyś ktoś z was będzie jechał na zwały kopalniane, na Górę Kemieńsk to dajcie znać. :icon_exclaim: Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 w "dziurze" już nie można jeździć ? myślałem że to teren księdza który go udostępnił terenowcom , szkoda :( No właśnie nie wiadomo czy na pewno, ale takie coś słyszałem. Kiedy moto kupujesz :) ???Widze że można sie umówić na przyszłą sobotę (19.05.2007r) na Łaskowice koło "śmieciówy" albo ewentualnie na Piątkowisko. :) :bigrazz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 no wlasnie, Bartus kupuj moto i smigamy ja jestem chetny na 19/05/07 na laskowicach , prosze pisac kto bedzie ;] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 chyba wcześniej niż pod koniec czerwca to nie kupie, prawe 2 tys wsadziłem w auto żeby jeździło :/ Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 chyba wcześniej niż pod koniec czerwca to nie kupie, prawe 2 tys wsadziłem w auto żeby jeździło :/ a z tego co wiem to i tak nie jezdzi, wiec pieniadze wyrzucone w błoto. a tak to by byly 2 tys do moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 a z tego co wiem to i tak nie jezdzi, wiec pieniadze wyrzucone w błoto. a tak to by byly 2 tys do moto... nie jeździ bo trzeba złożyć :icon_rolleyes: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ja do Łodzi mam kawałek drogi :) Ale jeśli kiedyś ktoś z was będzie jechał na zwały kopalniane, na Górę Kemieńsk to dajcie znać. :P Pozdrawiam Michał właśnie .... jak bylem na desce w Kamińsku widziałem ze stała jakaś honda ...... i później jak się połamałem to się dowiedziałem od sanitariusza żę to jego :lapad: heh opowiadaj gdzie tam jeździcie ?? .. są jakieś fajne tereny ?? może jakieś fotki masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Fotek nie mam, ale jest gdzie pojeździć, błota, piachu i lasów nie brak :icon_twisted: Też śmigam tam na desce i widziałem tą Honde :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 siemajutro (niedziela) okolo 10 rano zbieramy sie wieksza paczka na piatkowisko ( tor kolo pabianic) wszystkich chcetnych serdecznie zapraszam ;] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Ojojoj! Niech każdy kto nie był na Piątkowisku żałuje! Wyjeżdziłem sie za wszystkie czasy :D Edytowane 13 Maja 2007 przez djsolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 dzis bylem razem z djsolo na piatkowisku, chlopkakow bylo co nie miara , motocykli tez no i pojezdzilem na paru i sie zakochalem (wr 426f) taka sama imprezka bedzie w przyszla sobote (19,05,07) wiec wszystkich serdecznie zapraszam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 A więc wybiera sie ktoś z Was w sobote? chociaż żeby popatrzeć? :icon_exclaim: Może Bartek żeby zdjęcia porobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Siemka chłopaki a kiedy wpadniecie do Łasku na żwirownie bo niedługo to ją rozkopią w piz...u niestety ja motorek sprzedałem bo musiałem też autko zrobić i teraz nie mam czym simigać zbieram na LC4 adventure ale wcześniej chce kupić CR250 a co do kamieńska to mam pewne plany co do roweru hehe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Siemka chłopaki a kiedy wpadniecie do Łasku na żwirownie bo niedługo to ją rozkopią w piz...u niestety ja motorek sprzedałem bo musiałem też autko zrobić i teraz nie mam czym simigać zbieram na LC4 adventure ale wcześniej chce kupić CR250 a co do kamieńska to mam pewne plany co do roweru hehe pozdro W takim razie to chodziło o Łask a nie o Łaskowice, że las mają sadzić. Łaskowice uratowane! ;) Ale też żwirowni w Łasku też szkoda, bo była fajna, ogromna i w ogóle :) Co do soboty, to została ustalona godzina 11:00, więc Sobota, godzina 11:00, tor Piątkowisko. Zapraszam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi