wichrywojny Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Witam, pytanie za 100 pkt, jakie polecacie gazniory do emki ? Oryginalne K-37, czy K-68, chodzi mi o łatwość regulacji, spalanie, czyli wady i zalety tych gaznikow, Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor7903 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Witam sam założyłem do k-750 parę dni temu nowe k-68. Różnica w porównaniu z oryginalnymi k-301 dużaspalania nie zdążyłem oszacować a regulacja łatwiejsza. Jeżeli nie jest ważna dla ciebie sprawa oryginalności maszyny to ja osobiście polecam k-68. oczywiście musisz użyć redukcję i podpiłować żebra cylindrów aby pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Co do tego nieszczesnego pilowania zeber, to kumpel w kasce zakladal k68 i sam robil redukcje pod te gazniki tak, aby sie od tego wandalizmu uchronic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor7903 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 To racja można wykonać redukcje np z grubszej blachy lub nawet rury o średnicy kanału dolotowego i nic nie podcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werner Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 witam mam w emie K 62 co o tym powiecie? jest moze jakis przepis na regulacje tego ustrojstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 ja zakupilem rok temu kitajskie k37 i od tej pory jedyny problem to prady. bardzo dobra jakosc wykonania, czule na regulacje(super sie ustawiają), no i wygladaja jak oryginaly. jezeli nie masz oryginalnych k37 w super stanie to nie polecam ich zakladac gdyz bedziesz mial problemy z regulacja , spalaniem itepe. zainwestuj 3 stowki w chinki i luuzz pozdr, m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi