Konik Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Hejka.O kurka Ario... to zes wpadl :icon_mrgreen:A tak na serio to wielkie gratulacje. Nie bedzie mnie osobiscie (wracam dopiero ok 7.9) ale duchowo na pewno :icon_mrgreen: Udanej zabawy i wszyskiego naj... PozroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 O kurka Ario... to zes wpadl :buttrock:A tak na serio to wielkie gratulacje. Nie bedzie mnie osobiscie (wracam dopiero ok 7.9) ale duchowo na pewno :icon_twisted: Udanej zabawy i wszyskiego naj... PozroKonik hehe już na przyszłość dementuję, że to żadna "wpadka" :biggrin: a tak poważnie to dzięki za życzenia! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Gratulacje i wszystkiego najlepszego Ario :buttrock: Mam nadzieję że na Rybol jednak pojedziecie we dwójkę :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Wszystkiego dobrego! Zawsze z teściową na zlocik możesz skoczyc jak zona nie chce......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 witam i pozdrawiam oraz najlepszego a tak my sie bawilismy ,czego i wam zyczymy :P http://ww6.tvp.pl/4500,20060730376185.strona To fakt!! bawilismy sie doskonale!!!! Pozdrowienia dla Zanety i Malej!!! Rusty :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 To fakt!! bawilismy sie doskonale!!!! Pozdrowienia dla Zanety i Malej!!! Rusty :clap:witam i pozdrawiam ,oraz dzieki za dobra zabawe w doborowym towarzystwie :P do zobaczenia nastepnym razem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze :P Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ario po pierwsze gratulacje!! ;)po drugie mozesz na mnie liczyc :) tak jak pisalem w temacie leszczynskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 nie wiem, prawdopodobnie sam, bo ona nie przepada za jazdą a tym bardziej za dłuższymi trasami :) To chyba jakaś plaga fazerowych plecakówMoja też nie przepada za jazdą a tym bardziej długimi trasami...Jak już Astarte napisała- Zapraszamy na Rybnik Party w październiku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Gratulacje i wszystkiego najlepszego Ario ;) Mam nadzieję że na Rybol jednak pojedziecie we dwójkę :) hehe raczej pojadę solo, ale będę do końca ją namawiał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 :) ;) :P :biggrin: :biggrin: :crossy: :crossy: :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 No to Kawalerze - jeszcze ;) nie pozostaje mi nic innego jak tylko Ci pogratulowac i zyczyc szczescia! Niestety na parade nie dojade ale mysle ze w Rybolu odrobi sie wszystkie zaleglosci :) Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ario po pierwsze gratulacje!! ;)po drugie mozesz na mnie liczyc :D tak jak pisalem w temacie leszczynskim :flesje: Niestety na parade nie dojade ale mysle ze w Rybolu odrobi sie wszystkie zaleglosci hehe no ba ;) :biggrin: To chyba jakaś plaga fazerowych plecakówMoja też nie przepada za jazdą a tym bardziej długimi trasami... no właśnie, to jest bół. :) jeżeli masz jakiś patent na zachęcanie do jazdy to się podziel, chętnie wypróbuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam i gratuluje.Szkoda, ze na parade nie moge pojechac ale tak jak napisal Cotlet, na Rybolu sie nadrobi (mam taka nadzieje :) ) Trzeba bedzie opic taka zmiane ;) pozdr. Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Mishel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 :offtopic: hehe no ba :icon_exclaim: :icon_razz: no właśnie, to jest bół. :icon_question: jeżeli masz jakiś patent na zachęcanie do jazdy to się podziel, chętnie wypróbuję :banghead: Kup jej też poprostu fazera :wink: i bedzie jeżdzić :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi