gurufarmi Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 :icon_razz: śruba od przedniego hamulca poluzowala sie i .... skosila 9 szprych z lewej strony... pytalem w sklepie z simsonami... ;] nic.. dlugosc 24,4 cm. Czy ktoś z was wie gdzie mogę takie dostać? Ile będą kosztować?... Ciężko mi znaleźć :P ps. na szczęście rozwaliło mi 200 m od domu... a nie 12 km od domu w lasach gdzie bylem chwile wcześniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 znam kolesia z czestochowy który dorabia najlepsze szprychy w całej polsce, korzystałem z jego usług i bylem bardzo zadowolony, wysyłasz mu 1 spryche na wzór i za kilka dni dostaniesz piekne nowe szprychy, koszt to coś ponad 1zł za sztuke. Jego nr 602198211, mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 0343612566 prosze firma bartnik, dorobią każdą szpryche, wysyłasz jedną na wzór i już, mi nawet przysłali za darmo bo nie mieli czasu i czekałem z tydzień:icon_razz: a tak normalnie to grosze biorą. (też do rxa dorabiałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 i tak :crossy: na maila nie odpowiadają od 2 dni..obydwa telefony mają włączoną poczte..... a czas płynie............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi