Radziey Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Mowili ze pogoda bedzie git, a tu co siedze w robocie a za oknem juz dobre 4 godziny leje deszcz. Nie zapowiada sie zeby sie polepszylo. Sprawdzalem pogode i cala sobote ma padac. :clap: Dno. A taka mialem chec sie wybrac do Szyman. Jednak mam jeszcze nadzieje ze sie przejasni i bedzie mozna smignac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 No i dupa. Pająk zapeszył :clap:Leje jak z cebeera. może popołudniu coś siępoprawi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Kurde blaszka, pogoda niepewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ja się poddałem... Dojechałem z Suwałk do Rynu, 120 km w deszczu, przemokłem, żona też... Zjadłem w Rynie ciasto, wypiłem cherbatkę i wróciliśmy do suwałk. 240 km w deszczu. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Nooo, nie chcialbym cie dołować, ale od 14 w Olsztynie nie pada. Nawet ok 17 wyszło słońce. Przyjezdzajcie na szymany, bo impreza sie rozkreca. ale jutro juz samochody.pokaz jazd extreme naprawde super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi