wichrywojny Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Witam, od jakiegos czasu moja emka nie chce mnie sluchac ,fochy jakies i tyle, chodzi mi o to iz na prawym cylindrze na wolnych obrotach nie zawsze garnek zagra, lewy przeleci juz ze 3 razy a prawy raz, czasem jest dobrze ale to rzadkość, mysle ze to gaznik, gdyz mam Ikova od Jawy 350, sa juz troszke leciwe i przejechaly nie malo kilometrow, z regulacja u nich kiepsko, maly obrot czy w lewo lub w prawo moze sie skonczyc nie ciekawie, czasem to i krecic do oporu mozna i zadnej reakcji. Po przyspieszeniu zaplonu slychac jak czasem troszke nielapie, podczas jazdy jest ok ma moc szybko przyspiesza, nie strzela nie szarpie. Luzy na zaworach ok, swiece wymienialem ze setki razy cewka daje iskre. Jesli to gaznik to na jakie proponujecie zmienic. Dzieki z gory za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Na nowe oryginaly (tzn. rownie dobrze Dnieprowskie - K65, K68) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jesli to gaznik to na jakie proponujecie zmienic. Dzieki z gory za pomoc. Jesli nie zalezy Ci na oryginale to K 68. Bardzo dobre sa tez gazniki made in china, podrobki oryginalow. Roznia sie tylko ze napisy na korpusie maja pos chinsku... Bylem ostatnio swiadkiem jak na silniku nie pierwszej mlodosci ladnie szlo wyregulowac wszystko na tych gaznikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) a na gg nic sie nie odzywasz ze masz problem. :icon_rolleyes: przetrzep kopulke przerywacza- moze masz zle ustawiny zaplon? czasem lubi sie przestawic...gazniki k-68 ost. kupowalam za 230zl, ale nawet za 210zl sie znajda chinskie stoja po 320-360zl zalezy u kogo kupujesz. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi