Pawik Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) nie offtopujcie to temat z polowy wakacji . Temat do zamkniecia.. aha i robilem swoja NSR 2 miechy . anie rok. i ty sie niewkrecaj Edytowane 20 Września 2006 przez Pawik NSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 potrzebne mi łożysko do wału ma ktoś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 potrzebne mi łożysko do wału ma ktoś...?Takie łożyska kupuje sie w sklepie, koszt 5 - 50 zł. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 W Środzie kupisz na skladnicy maszyn rolniczych.tyle jedz ze starym :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Koleś, niezły jesteś :) kupić moto w takim stanie i jeszcze je zatrzeć...ciekawe czy koszt remontu nie przewyższy jego wartości ... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Koleś, niezły jesteś :) kupić moto w takim stanie i jeszcze je zatrzeć...ciekawe czy koszt remontu nie przewyższy jego wartości ... :buttrock: Ono było zatarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 No podobno nie było zatarte tylko oleju nie było ?? no to jak było zatarte to jeszcze większe brawa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 z tego co on mi mowil to wał sie rozgrzał do 600stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 a ja słyszałem ze do 300stopni a co do pawika to wtedy kiedy on przywiózł swoje nsr to była zima :) więc sie dandy nie wkręcaj pozdro :D :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 niec nie ma w najlepszym sklepie we wrocku nawet nie ma na Dibua...nie ma i już może w czechach bedzie mój fatcher jedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Buehehe czlowieku do Hondy,derbi,yamahy tzr,yamahy dt, wszystkie lozyska kupujemy w polsce a ty mi wykakujesz ze do jakiegos czeskiego gowna nie ma :buttrock: niepisz takich pie**ol na forum bo a szok.Znam hurtownie lozysk we wrocku gdzie sa wszystkie lozyska nawet stozkowe do glowek ramy dotaniesz! a o tocznych to nie wpsomne.Wal sie nagrzal do 600stopni.Ciekawe skad tam taka temperatur.juz by sie kartery topic zaczynaly :) wogole jak to zmierzyles ze 600 stopni ;] ps daj mi te lozyska stare to ci przywioze nowe.oczywiscie 30% sobie doliczam bo za glupote sie placi;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Lol, no to w końcu jak było ??:D nie było oleju i wał sie zjechał ?? :buttrock: pfff... no to motocyklista z Ciebie nieprzeciętny... a i father, dad, daddy jeżeli już bo fatcher to nie wiem co to jest :) Edytowane 23 Września 2006 przez DziDzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Poprostu chlopak ma DAŁNA .... kupil moto olej sie wylal zamiast dolac i delikatnie nim jezdzic to pilowal go na wysokich i biegi bez sprzegla wrzucal a pozatym niezna sie na mechanice . CHcial oddac tlok do regeneracjii lol :P :D . A tak pozatym to jak go widze to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera . :crossy: Buehehe czlowieku do Hondy,derbi,yamahy tzr,yamahy dt, wszystkie lozyska kupujemy w polsce a ty mi wykakujesz ze do jakiegos czeskiego gowna nie ma :crossy: niepisz takich pie**ol na forum bo a szok.Znam hurtownie lozysk we wrocku gdzie sa wszystkie lozyska nawet stozkowe do glowek ramy dotaniesz! a o tocznych to nie wpsomne.Wal sie nagrzal do 600stopni.Ciekawe skad tam taka temperatur.juz by sie kartery topic zaczynaly :crossy: wogole jak to zmierzyles ze 600 stopni ;] ps daj mi te lozyska stare to ci przywioze nowe.oczywiscie 30% sobie doliczam bo za glupote sie placi;] Heheheh szkoda gadac ... mowilem ze daln?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 a ja powiem jedna zakopać dziada lol :wink: :wink: :wink: :wink: :crossy: :crossy: POZDRO DLA WSZYSTKICH OPRUCZ DANDIEGO :P :D :crossy: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 :P Widze, że całe wasze miasto go kocha :D , ale panowie co sie smiejemy ?? jak zregeneruje tłok i kupi nowe łożyska od ursusa to wam pokaże gdzie raki zimują :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi